Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
24 Липня, 2019 р., 08:48
Доброго дня! Я – українка, але тривалий час мешкаю за кордоном. Щоб оформити дозвіл на проживання у цій країні, мені необхідно легалізувати деякі документи. Знайомі порадили звернутися до Мін’юсту. Розкажіть, будь ласка, як поставити апостиль на документах?  Марина Соломатіна
24 Липня, 2019 р., 08:45
З 1 січня в Україні почала діяти соціальна програма «Муніципальна няня». З її допомогою уряд може відшкодовувати батькам частину зарплати няні, яка доглядає дітей до трьох років.
18 Липня, 2019 р., 08:09
Павле Дмитровичу, мій чоловік понад рік не виплачує дитині аліменти. Він каже, що не працює, але нещодавно придбав нову машину та постійно їздить за кордон відпочивати. Чи можу я притягнути його до відповідальності за ухиляння від сплати аліментів? Дякую за відповідь!  З повагою, Зоряна Гордієнко
16 Липня, 2019 р., 21:02
Яскраві враження та позитивні емоції 16 липня 2019 року отримали працівники Війтовецької селищної ради від цікавої зустрічі із Ніко Аміргулашвілі. Ніко - грузин, який народився в Литві. У свої 23 роки він наважився на незвичайну подорож – пройти пішки від Вільнюса до Тбілісі і прокласти символічний міст Дружби між Литвою та Грузією через Польщу та Україну. Складний маршрут протяжністю у 2000 км. 16 липня - у Ніко З8 день подорожі. Перша зупинка у Війтовецькій ОТГ – ТСЦ ДУЕТ+, друга – с.Бокиївка. Щасливої дороги та приємних вражень, Ніко! 
16 Липня, 2019 р., 09:35
Відповідно до рішення Уряду встановлено єдиний, економічно-обґрунтований тариф на опалення для населення по всій країні. Ця ціна пропонується на рівні 1400 гривень при наявності лічильника і 35,21 грн за квадратний метр за відсутності лічильника. На сайтах Урядового порталу та Міністерство юстиції України з’явився калькулятор розрахунку чесної платіжки.
14 Липня, 2019 р., 16:01
14 липня у смт. Війтівці  вчергове відбувся футбольний турнір пам'яті громадського діяча, гравця місцевої футбольної команди, Олега Волошина. У турнірі взяли участь три різновікові команди. За результатами турніру перемогла молодіжна збірна Війтовецької ОТГ. Друге місце за результатами пенальті виборола команда юніорів. Ветерани посіли третє місце - майстерність поступилася молодості. Команди нагороджені традиційними преміями виконавчого комітету.
08 Липня, 2019 р., 11:10
5 липня 2019 року відбулось пленарне засідання сорок восьмої (позачергової) сесії селищної ради під головуванням селищного голови Степанюка І.Г.
08 Липня, 2019 р., 10:33
Доброго дня, пане Міністре! Так трапилося в моєму житті, що потребую звернутися до адвоката за консультацією. Я сирота, працюю, але отримую мінімальну зарплату і платити за послуги адвоката не в змозі. Знайомі розповіли мені про те, що можна отримати державну безкоштовну правову допомогу. Розкажіть, будь ласка, що це і чи маю я право на таку допомогу?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь