Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
17 Квітня, 2019 р., 12:43
Кір – небезпечне вірусне захворювання, що характеризується загальною інтоксикацією, запальними процесами  зі сторони слизових очей, носоглотки, верхніх дихальних шляхів, характерною висипкою, яке може мати серйозні наслідки, особливо у дітей віком до 5 років.
15 Квітня, 2019 р., 13:08
З метою реалізації Програми соціально-економічного розвитку громади, забезпечення ефективного використання земель смт. Війтівці, покращення бізнес клімату  і  залучення додаткових коштів у місцевий бюджет та для визначення реальної ринкової орендної плати за земельні ділянки  Війтовецька селищна рада здійснює комплекс робіт по  розробленню  проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок для підготовки лотів з продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону.  Проведення аукціонів  очікується на 4 квартал 2019року.
12 Квітня, 2019 р., 15:30
На початку квітня, за ініціативи  Хмельницької міської федерації боксу, під патронатом Хмельницького міського голови Олександра Симчишина, за підтримки партнерів Федерації боксу, в спорткомплексі «Епіцентр» відбувся   перший міський турнір з боксу на призи ЗТУ Анатолія Чумакова. У турнірі взяли участь 124 учасника з Хмельницької, Рівненської, Тернопільської, Волинської, Львівської, Закарпатської, Херсонської, Чернівецької областей, команди з Бобруйська та Гомеля (Білорусь), Литви та Молдови.
09 Квітня, 2019 р., 11:53
Пане Міністре! 31 березня я голосувала на виборчій дільниці не за місцем своєї реєстрації, а фактичного проживання. Перед цим я зверталась до уповноваженого органу, через який мене додали до списку виборців на тій дільниці, на якій я хотіла проголосувати. Маю питання, чи потрібно ще раз перевіряти себе у списках під час другого голосування на виборах? Дякую за відповідь.
05 Квітня, 2019 р., 09:40
Статтею 40 Конституції України визначено: «Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь