Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
15 Березня, 2019 р., 16:22
Сьогодні у приміщенні Війтовецької селищної ради, в переддень свого професійного свята, вітання приймали працівники комунального підприємства «Громадське».
15 Березня, 2019 р., 14:49
Відділ  освіти, молоді та спорту, культури та туризму виконавчого комітету Війтовецької селищної ради НАГОЛОШУЄ про необхідність здійснення роз’яснювальної роботи із випускниками 9-х класів та їх батьками щодо одержання учнями, які досягли 14-го віку, паспорта громадянина України (він виготовляється у формі пластикової картки типу ID-1).
15 Березня, 2019 р., 10:57
Для якісного обслуговування громадян ДФС України розроблено сервіс «Електронний кабінет платника» (далі – ЕКП), за допомогою якого платники податків можуть отримати відомості про суми отриманих доходів та суми сплачених податків для заповнення декларації особи, уповноваженої на виконання функції держави або місцевого самоврядування та податкової декларації про майновий стан і доходи.
14 Березня, 2019 р., 15:26
«Щодо співпраці  з питань захисту прав споживачів»
07 Березня, 2019 р., 11:04
Чоловічий колектив на чолі з Війтовецьким селищним головою І.Г. Степанюком привітали жіночий колектив виконавчого комітету Війтовецької селищної ради із Міжнародним жіночим днем, а також до привітань приєдналися керівник громадської приймальні народного депутата України Сергія Лабазюка Ряба В.С. та помічник народного депутата Кудринський А.С..
26 Лютого, 2019 р., 13:56
Вибори 2019: як проголосувати не вдома
21 Лютого, 2019 р., 15:26
20 лютого у приміщенні Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч активу Війтовецької ОТГ з народним депутатом України Сергієм Петровичем Лабазюком.
21 Лютого, 2019 р., 12:52
     Перед проведенням майбутніх виборів Президента України СБУ закликає мешканців та гостей Хмельниччини бути уважними та обережними.    Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб просимо громадян інформувати правоохоронців у випадках наявності інформації: - про підготовку до скоєння терористичних актів, посягання на життя державного чи громадського діяча, а також суб’єктів виборчого процесу;
21 Лютого, 2019 р., 11:53
  В середу, 20 лютого, відбулася 43 (позачергова) сесія Війтовецької селищної ради.
18 Лютого, 2019 р., 19:14
Війтовецька ОТГ взяла участь у розробленому Українською Фундацією Правової Допомоги конкурсі «Онлайн-сервіси: безпечна громада», який відбувся 4-8 жовтня 2018 року і стала однією з 5 громад-переможців. Відтак Війтовецька ОТГ безкоштовно отримає інформаційний термінал та мобільний додаток «Безпечна громада», які будуть адаптовані під унікальні потреби громади, що значно спростить комунікацію між громадянами та працівниками держустанов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь