Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
27 Листопада, 2018 р., 12:37
Платники податків, які нараховують доходи фізичним особам за оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення, зобов’язані стати на облік до фіскального органу за місцезнаходженням орендованої земельної ділянки
27 Листопада, 2018 р., 11:34
Минулого тижня у двох сім’ях Війтовецької ОТГ народилися двійнята. Чудова подія сталася у сім’ї Вітко – жителів села Порохня та сім’ї Нечетайлових – жителів села Куровечка.
26 Листопада, 2018 р., 16:36
Жителі Війтовецької громади долучилися до щорічної акції «Запали свічку пам’яті!», присвяченої вшануванню пам' яті жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні.
16 Листопада, 2018 р., 13:53
На початку листопада розпочато будівництво Війтовецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Будівництво здійснюється за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості та коштів місцевого бюджету по співфінансуванню 90%/10%.
14 Листопада, 2018 р., 16:52
За сприяння парламентаря С.П. Лабазюка бюджет Війтовецької ОТГ отримав додаткове фінансування - субвенцію на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у розмірі 195 тис.грн.
14 Листопада, 2018 р., 13:16
Управління Держпраці у Хмельницькій області спільно з Головним управлінням Пенсійного фонду України в області, Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області, органами місцевого самоврядування розпочинає масштабну акцію «Повідом про незадекларовану працю».
12 Листопада, 2018 р., 10:59
Українська культура, одна з небагатьох, яка змогла вистояти під могутнім натиском чужих агресивних впливів, зберегти свою самобутність, первозданну чистоту і незамуленість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь