Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
04 Квітня, 2019 р., 11:46
Вітаю, шановний Міністре! Мені 21 рік, шукаю першу роботу після закінчення ВНЗ. Розкажіть, будь ласка, на що потрібно звернути увагу під час працевлаштування?  Артем Ліванов
02 Квітня, 2019 р., 15:12
28 березня у  Волочиському ЦКД «Гармонія» відбувся  обласний огляд-конкурс художньої самодіяльності «Світ дитячих мрій», у якому взяли  участь талановиті діти  Війтовeцької,  Волочиської та Наркeвицької ОТГ та Купільської ЗОШ І-ІІІ ст.. Творчими колективами нашої громади було представлено номери художньої самодіяльності та вироби дeкоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Найвищу кількість балів (30) отримали: хор у супроводі зведеного оркестру учнів Війтовецької та Писарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  та педагогів Писарівської дитячої музичної школи, солістка – Каменюк Юлія, керівник – директор Писарівської ДМШ Блаженець Валентина та фольклорний колектив учнів Писарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів з обрядовим дійством  «У нашого господаря сьогодні обжинки», керівники Курта Майя,  Божок Оксана та Панасенко Світлана.
02 Квітня, 2019 р., 13:25
2 квітня 2019 року відбулась зустріч Війтовецького селищного голови Ігоря Григоровича Степанюка та директора Волочиської районної філії Хмельницького обласного центру зайнятості Олександра Павловича Скиби. Під час зустрічі було обговорено ряд важливих питань щодо розширення співпраці Війтовецької ОТГ та Центру для спільного вирішення питань розвитку громади та забезпечення зайнятості жителів.
29 Березня, 2019 р., 20:00
Сьогодні, 29 березня, у приміщенні Війтовецького ЦБК Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г. звітував про результати роботи за минулий 2018 рік.
29 Березня, 2019 р., 15:37
ТОВ «Юридична компанія «Відшкодування» - це перша в Україні компанія, що спеціалізується на допомозі потерпілим у дорожньо-транспортних пригодах отримати моральну та матеріальну компенсацію.
29 Березня, 2019 р., 12:02
19 березня 2019 року  відбулася зустріч Війтовецького селищного голови І.Г. Степанюка   з учнями Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які є учасниками всеукраїнського освітнього проекту «Відкривай Україну».
29 Березня, 2019 р., 09:07
22-24 березня у м. Львові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Місто Лева 2019».
28 Березня, 2019 р., 14:09
Сьогодні у приміщенні Війтовецької селищної ради відбулося обговорення «Стратегії 19-25», у якому взяли участь Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г., старости сіл та помічники народного депутата України Сергія Лабазюка.
26 Березня, 2019 р., 13:53
У зв’язку з підвищенням температури та настанням весняної пори, люди почали прибирати садибні ділянки, угіддя та спалювати суху минулорічну траву. Тим самим збільшивши кількість пожеж у екосистемах. Громадяни не розуміють, що саме їхня недбалість та необережність під час випалювання сухостою можуть стати причиною масштабних лісових та торф’яних пожеж.
25 Березня, 2019 р., 08:46
У суботу, 30 березня 2019 року, о 20:30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину - Годину Землі, щоб показати необхідність об'єднаних дій для боротьби зі зміною клімату на планеті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь