Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
15 Лютого, 2019 р., 15:13
В рамках реалізації проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», розробленого  Міністерством соціальної політики за сприяння Світового банку  7 лютого Війтовецька селищна рада отримала комп’ютерну техніку, яка забезпечить покращення виконання функцій у сфері соціального захисту населення та захисту прав дітей.
15 Лютого, 2019 р., 14:04
З метою забезпечення виконання повноважень у сфері соціального захисту населення, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.01.2019 року № 18 «Про внесення змін до Положення про головного державного соціального інспектора та державного соціального інспектора»  15 лютого у Війтовецькій селищній раді був проведений навчальний семінар щодо складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї  для призначення(відновлення) всіх видів державної допомоги, житлової субсидії, виплат внутрішнього переміщення особам.
14 Лютого, 2019 р., 16:02
 «Розвиток ритмічно-пластичних здібностей через стильове розмаїття сучасної хореографії» - такою була тема майстер-класу, який 13 лютого провела викладач хореографічного відділу Ровенець Юлія Петрівна зі своїми вихованцями у приміщенні Писарівської ДМШ.
13 Лютого, 2019 р., 16:19
Юнаків і дівчат з Хмельниччини та інших областей України запрошують взяти участь у програмах Klitschko Foundation, які сприяють особистісному розвитку підлітків.
13 Лютого, 2019 р., 11:43
13 лютого на Майдані Незалежності у місті Хмельницькому відбулася передача спеціальних автомобілів для амбулаторій. Ключ від автомобіля Renault Duster для Війтовецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини отримували Війтовецький селищний голова І.Г. Степанюк, головний лікар КП Волочиський РЦ ПМСД Марущак П.І. та завідувач Війтовецької АЗПСМ Намистюк Л.В..
13 Лютого, 2019 р., 09:51
Вибори 2019: Вам варто приділити увагу перевірці своїх даних у Державному реєстрі виборців у випадку, якщо Ви нещодавно:
12 Лютого, 2019 р., 15:50
В рамках відзначення 30 річниці виведення військ з Афганістану 11 лютого керуючий справами виконавчого комітету Війтовецької селищної ради Береза А.М. разом із  старостою Зеленівського старостинського округу Канарською Ж.С., першим заступником голови Волочиської районної державної адміністрації Каруном О.В., головою Волочиської районної ради Пазюком С.М. та представниками Спілки ветеранів Афганістану вшанували пам’ять учасників бойових дій на території інших держав покладанням квітів на могилу Шкабата В.С. у селі Зелена.
01 Лютого, 2019 р., 17:28
                                                                                                        
31 Січня, 2019 р., 18:47
Сьогодні, 31 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Війтовецької селищної ради № 1, в ході якого про проведену роботу КП «Громадське» Війтовецької селищної ради за 2018 рік прозвітував директор комунального підприємства Балайда О.І., також про виконання бюджету за 2018 рік звітували начальник фінансового відділу Михальчишина А.М., та начальник відділу обліку і звітності Долічна І.В., та ще розглядалися ряд інших питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь