Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч депутатського корпусу селищної ради із начальником Волочиської  ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Саланським А.М.

Дата: 23.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 1434

Фото без опису

23 вересня на зустрічі із депутатським корпусом селищної ради та старостами старостинських округів начальник Волочиської  ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Саланський А.М. ознайомив присутніх із введенням в дію Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» (далі - Закон № 1539). Цей Закон вносить низку змін як до Податкового Кодексу України (далі - Кодексу), так і до інших законів України.

Зазначено, що з 01 вересня 2021 року громадяни мають право задекларувати свої активи, з яких не були сплачені податки і таким чином легалізувати їх.

Декларація подається виключно в електронному вигляді з 01.09.2021р. до 01.09.2022р. через Електронний кабінет платника з накладенням кваліфікованого електронного підпису.

Саланський А.М. акцентував увагу присутніх, що подача одноразової (спеціальної) добровільної декларації є правом , а не обовязком фізичної особи. Декларант звільняється від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності у випадку декларування таких активів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь