Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Щодо робочої зустрічі

Дата: 28.05.2021 09:39
Кількість переглядів: 888

Фото без опису27 травня 2021 року в приміщенні Війтовецької селищної ради відбулась робоча зустріч начальника Волочиської ДПІ Саланського А.М. з субєктами господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами. В ході робочої зустрічі прийняли участь Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г. та начальник відділу адміністрування акцизного податку, контролю за обігом марки акцизного податку Управління контролю за підакцизними товарами Кукурудза О.О.

   В діалозі із підприємцями громади Кукурудза О.О. акцентувала увагу на підвищенні рівня декларування акцизного податку з реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів; на  обовязковому проведенні розрахункових операцій через РРО  та/або через програмні РРО з використанням режиму попереднього програмування  найменування товарів із зазначенням коду товарної під категорії згідно з УКТЕЗД для підакцизних товарів, цін товарів та обліку їх кількості;  на недопущенні реалізації фальсифікованої продукції ( немаркованих тютюнових виробів та алкогольних напоїв) , дотримання державної дисципліни цін; на отриманні ліцензії та інформування про випадки без ліцензійної торгівлі.

Начальник Волочиської ДПІ розяснив  основні положення Закону № 1072 від 04 грудня 2020 року « Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19, спричиненої корона вірусом  SARSCoV-2».  А саме: можливість прощення фінансових санкцій для платників, у яких станом на 1 листопада 2020 року був у наявності податковий борг. Штрафні санкції та пеня будуть списані, якщо основна частина податкового боргу (без штрафних санкцій, пені) погашена платником податків грошовими коштами і погашення проведено протягом шести місяців з дня набрання чинності Закону 1072 (тобто з грудня 2020 року по червень 2021 року включно).

  Наголошено на виконанні вимог п.п.63.3 статті63 Податкового кодексу в частині повідомлення суб'єктами господарювання про об'єкти оподаткування (за формою 20-ОПП), які використовуються у господарській діяльності.

    Також відбулась жвава дискусія з питання реєстрації найманих осіб, оплати праці у розмірі  не менше мінімальної заробітної плати.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь