Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
07 Серпня, 2019 р., 14:07
Напередодні Дня працівників ветеринарної медицини України, який відзначатиметься в неділю,  Війтовецький селищний голова  І.Степанюк та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Війтовецької селищної ради А.Береза вітали кращих працівників управління Держпродспоживслужби у Волочиському районі Хмельницької області.
06 Серпня, 2019 р., 15:34
За ініціативою Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області на колегії облдержадміністрації розглянуто питання стану фінансово-бюджетної дисципліни в області
06 Серпня, 2019 р., 15:27
В Україні з 1 липня зріс прожитковий мінімум. Тепер він для працездатних громадян становить 2007 гривень, для непрацездатних – 1564 гривні.
06 Серпня, 2019 р., 15:12
16 СЕРПНЯ 2019 РОКУ О 10.00 ГОД. В АКТОВОМУ ЗАЛІ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ СОРОК ДЕВ’ЯТА (ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (VII СКЛИКАННЯ)
06 Серпня, 2019 р., 10:15
Ось і ще один шкільний автобус в ОТГ!  Днями в нашій об’єднаній територіальній громаді було придбано новий шкільний автобус ATAMAN D093S2 вартістю 1млн.847 тисяч гривень для здійснення комфортного підвезення дітей із сіл Кривачинці, Порохня, Петриківці, Криштопівка до Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.  Новий шкільний автобус розрахований на 30 місць, має додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукову та світлову сигналізацію, зручні сидіння та сходинки. Автобус придбаний за кошти державного та місцевого бюджетів у співвідношенні 70% на 30%. Від тепер автобусний парк Війтовецької ОТГ налічує 6 автобусів, з чим і вітаємо учнів, батьків та вчителів нашої громади.
01 Серпня, 2019 р., 08:56
Друзі, хочемо повідомити, що абонентську службу Волочиського РЕМу реорганізовано в Центр обслуговування клієнтів «Хмельницькенергозбут» у зв’язку із цим  у них змінився номер телефону.
31 Липня, 2019 р., 16:02
Хто такий поліцейський офіцер громади та які його основні напрямки роботи, сьогодні обговорювали в приміщені поліцейської станції смт. Війтівці за участю Радника з юридичних питань Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ІСІТАР), голови Війтовецької ОТГ та представнииків Нацполіції та ГУНП.
31 Липня, 2019 р., 11:30
Доброго дня, шановний Міністре! Звертаюсь до Вас з проханням роз’яснити процедуру державної реєстрації фізичних осіб-підприємців. Які документи необхідно підготувати і чи можу я зробити це онлайн?  Сергій Никоненко
24 Липня, 2019 р., 11:37
Третій рік поспіль діти пільгових категорій нашої громади оздоровлюються у позаміському  закладі оздоровлення та відпочинку «Кабельник» Одеської області.  Тепле, чисте, прозоре море, чистий пляж, яскраве сонце та свіже повітря - це найважливіше, що потрібно дітям протягом літа. А ще  безліч розваг, конкурсів, змагань, дискотек. Багато приємних вражень, позитивних емоцій залишається в дітей після відпочинку. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь