Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
16 Жовтня, 2019 р., 13:33
15 жовтня у Хмельницькій  філармонії відбувся обласний огляд - конкурс хорових колективів ім. М.Бідюка. Вдруге, з моменту створення, у цьому конкурсі взяв участь наш народний аматорський хор "Перлина Поділля" Комунального закладу "Війтовецький центральний будинок культури" під керівництвом Наталії Урбан та посів ІІІ місце у номінації "народний спів". А також вперше твори виконувались під  музичний супровід оркестру викладачів Писарівської ДМШ. Вітаємо колектив, дякуємо педагогам Писарівської ДМШ, а молодого керівника вітаємо з дебютом!
09 Жовтня, 2019 р., 16:30
За результатами проведених фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області ревізій  впродовж  дев’яти  місяців  поточного року виявлено втрат  матеріальних та фінансових ресурсів на загальну суму понад 34,1 млн гривень.
04 Жовтня, 2019 р., 14:10
Статтею 40 Конституції України визначено: «Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк»
24 Вересня, 2019 р., 11:19
26 ВЕРЕСНЯ 2019 РОКУ О 9.00 ГОД. В АКТОВІЙ ЗАЛІ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ
19 Вересня, 2019 р., 12:48
Бюро правової допомоги виповнилось 3 роки!
18 Вересня, 2019 р., 13:02
МІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ КОНСУЛЬТУЄ В РАМКАХ ПРОЄКТУ «Я МАЮ ПРАВО!»: як отримати статус особи з інвалідністю військовослужбовцю, який отримав поранення під час участі в АТО?
03 Вересня, 2019 р., 13:23
Минулого тижня Видава відзначила День села. Зустрічав гостей та жителів села біля будинку культури духовий оркестр Писарівського сільського будинку культури. Концертну програму відкрила вокальна група "Видавчанка", а згодом дарував свою творчість дует "Гармонія" із м.Красилів.
30 Серпня, 2019 р., 15:23
         Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області та органи місцевого самоврядування об’єднує спільна мета - наблизити до населення сучасні послуги та швидкий високоякісний сервіс з пенсійних питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь