Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2020 р., 19:31
Незабаром новозбудована Амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селищі Війтівці офіційно відчинить свої двері для жителів об’єднаної громади, а поки тривають останні приготування до відкриття.
20 Лютого, 2020 р., 16:21
17 березня 2020 року об 11:00 год. в приміщені селищної ради за адресою смт. Війтівці Волочиський р-н, вул. Героїв України, буд. 4, з метою врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні відбудуться громадські слухання щодо розгляду проекту «Детального плану території в смт Війтівці по вул. Героїв України для будівництва базової станції стільникового зв’язку на території Війтовецької селищної ради Волочиського району Хмельницької області», розробником якого є ТОВ «ЗАЦ «КАРАТ» м. Хмельницький
18 Лютого, 2020 р., 13:00
Головував на пленарному засіданні Війтовецький селищний голова І.Степанюк, в роботі засідання взяли участь 20 депутатів селищної ради, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.Воробйова, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету А.Береза, начальники відділів,  помічники народного депутата України С.Лабазюка - В.Ряба та М.Горобець. На порядок денний було винесено 183 питання, які попередньо були детально опрацьовані на засіданнях постійних комісій.
13 Лютого, 2020 р., 09:11
12 лютого в приміщенні актової зали Війтовецької селищної ради відбулася чергова нарада керівників закладів освіти. Розпочав нараду начальник відділу освіти Д.М.Камінський, який ознайомив учасників наради з питаннями порядку денного. В своєму виступі начальник відділу освіти обговорив з учасниками заходу нагальні питання щодо освітньої діяльності та відповідальності керівників навчальних закладів за життя та безпеку усіх учасників освітнього процесу. Головний спеціаліст відділу освіти І.В.Юсупова розкрила питання щодо підготовки державної статистичної звітності про діяльність закладів дошкільної освіти у 2019 році. Детальніше зупинилася на питанні підготовки пакета документів для виготовлення свідоцтв про здобуття освіти. Головний спеціаліст відділу освіти І.П.Сянькова підвела підсумки науково-методичної роботи за 2019/2020 навчальний рік та її організацію у 2020/2021 році. Звернула увагу на інструктивно-методичні листи МОН України та інші нормативні документами. Також надала роз’яснення про роботу консультпункту щодо підготовки учнів до складання ЗНО. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.О.Воробйова звернула увагу на посилення контролю за внесенням достовірних відомостей у ділову документацію закладів освіти. Підсумки наради підвів начальник відділу освіти Д.М.Камінський, який відзначив важливість розглянутих питань.
12 Лютого, 2020 р., 13:33
В рамках  вшанування учасників бойових дій на території інших держав 11 лютого секретар  ради Наталія Глущак та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Воробйова разом із  старостою Зеленівського старостинського округу Жанною Канарською, головою Волочиської районної ради Сергієм Пазюком  та представником Спілки ветеранів Афганістану відвідали Марію Карлівну - матір загиблого в Афганістані Шкабата Володимира, та вшанували пам’ять покладанням квітів на його могилу. 
11 Лютого, 2020 р., 09:50
Відшкодування втрат на суму понад 1,3 млн гривень забезпечили державні аудитори Хмельниччини протягом  січня місяця поточного року
06 Лютого, 2020 р., 11:25
Обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надсилає лист Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України від 31.01.2020 №22/5/0-323-20 з метою надання консультаційні послуги інформаційного та правового характеру щодо широкого кола питань стосовно реалізації та захисту прав, свобод та інтересів громадян, постраждалих від збройної агресії Російської Федерації та тимчасової окупації окремих територій держави, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке проживає на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей та Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.
04 Лютого, 2020 р., 08:11
Як діяти та куди звертатися, якщо на вас оформили кредит без вашого відома Якщо ви отримали дзвінок від банку чи колекторів про необхідність повернути кредит, про який ви нічого не чули, є декілька порад щодо того, як діяти. Перш за все, необхідно перевірити інформацію. Це можна зробити, звернувшись до банку, фінансової установи чи колекторської компанії, або онлайн в Українському бюро кредитних історій. Зазвичай проста комунікація дає можливість з’ясувати, що сталася помилка, або хтось вказав ваш телефон, адресу, дані як контактні, а, насправді, до кредиту ви відношення не маєте.
03 Лютого, 2020 р., 14:10
Завершився чемпіонат Хмельницької області з боксу серед юнаків. Організатором змагань виступила Хмельницька обласна федерація боксу. Участь у чемпіонаті брала і наша Війтовецька Федерація Боксу «Клуб боксу». Вихованці тренера Олега Лапінського показали добрі результати. У своїх вагових категоріях здобули призові місця Ростислав Дремлюга (І місце), Дмитро Фриз (ІІ місце), Юхимик Олег (ІІІ місце). Також спортсмени отримали нові кваліфікаційні розряди. Подякою Хмельницької обласної федерації за «вагомий внесок в розвиток боксу у Хмельницькій області» нагороджено і Війтовецького селищного голову Ігоря Степанюка. Наша громада - одна із двох селищних громад області, яка приділяє увагу цьому виду спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь