Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
14 Квітня, 2020 р., 08:35
13 квітня Парламент на позачерговому пленарному засіданні прийняв Закон про внесення змін Держбюджету на 2020 рік (законопроєкт №3279-д від 11.04.2020 року), який був розроблений у зв’язку із необхідністю вивільнення фінансового ресурсу на формування Фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками.
09 Квітня, 2020 р., 13:41
Хмельницькі аудитори за березень місяць 2020 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 2,8 млн грн
07 Квітня, 2020 р., 08:18
Статтею 40 Конституції України визначено: «Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк»
02 Квітня, 2020 р., 11:42
На сесії депутатами розглянуто лише 2 питання: внесення змін до селищного бюджету та до Програми  підтримки установ охорони здоров'я на території Війтовецької селищної ради на 2018-2020 роки. Саме вони відносяться до заходів з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов'язаної з поширенням на території України гострої короновірусної хвороби COVID-19 (придбання засобів цивільного захисту, захисного медичного обладнання, матеріалів та паливно-мастильних матеріалів для закладів охорони здоров'я).
26 Березня, 2020 р., 21:37
З початком весни продовжується ремонт доріг у населених пунктах громади. Комунальне підприємство «Громадське» розпочало роботи з ямкового ремонту та профілювання щебеневих покриттів з додаванням нового матеріалу у смт.Війтівці по вул.Подільській
26 Березня, 2020 р., 09:42
Вчора Благодійний фонд народного депутата України Сергія Лабазюка «Ми поруч» доставив Війтовецькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини 2000 медичних масок для індивідуального захисту медичного персоналу. Щиро дякуємо Сергію Петровичу та Віолетті Олександрівні за турботу у такий надскладний час! Бажаємо усім здоров’я та терпіння! ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!
25 Березня, 2020 р., 14:14
Відповідно до розпорядження Війтовецького селищного голови від 17 травня 2017 року № 57-р інформаційні стенди, які розміщені на 1 поверсі селищної ради, та старостинських округах Бокиївському, Бронівському, Видавському, Завалійківському, Зеленівському, Кривачинецькому, Криштопівському, Павликовецькому, Петриківському, Писарівському, Порохнянському, Сарнівському вважати джерелом офіційної інформації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь