Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
21 Серпня, 2019 р., 16:45
Для зручності оплати різних банківських послуг в приміщенні Війтовецької селищної ради за адресою смт. Війтівці вул. Героїв України 4, встановлено термінал самообслуговування.
20 Серпня, 2019 р., 10:31
Війтівці мають традицію відзначати День заснування селища 19 серпня на Спаса, проте цьогоріч вирішили перенести святкування на день раніше, щоб усі вихідці селища та земляки мали змогу бути на святі.
16 Серпня, 2019 р., 20:46
15 серпня у місті Хмельницькому 35 громад області, у тому числі й Війтовецька ОТГ, підписали Меморандуму про співпрацю та партнерство із Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області в особі начальника ГУНП в Хмельницькій області Василя Васильовича Віконського. Метою Меморандуму є співпраця Сторін на засадах партнерства, спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини та протидії злочинності на території об'єднаних територіальних громад. Меморандум дав старт конкурсу на посаду поліцейського офіцера громади. Проект  передбачає постійну присутність поліцейського  в ОТГ, тісну співпрацю з населенням, підзвітність громаді.
07 Серпня, 2019 р., 14:07
Напередодні Дня працівників ветеринарної медицини України, який відзначатиметься в неділю,  Війтовецький селищний голова  І.Степанюк та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Війтовецької селищної ради А.Береза вітали кращих працівників управління Держпродспоживслужби у Волочиському районі Хмельницької області.
06 Серпня, 2019 р., 15:34
За ініціативою Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області на колегії облдержадміністрації розглянуто питання стану фінансово-бюджетної дисципліни в області
06 Серпня, 2019 р., 15:27
В Україні з 1 липня зріс прожитковий мінімум. Тепер він для працездатних громадян становить 2007 гривень, для непрацездатних – 1564 гривні.
06 Серпня, 2019 р., 15:12
16 СЕРПНЯ 2019 РОКУ О 10.00 ГОД. В АКТОВОМУ ЗАЛІ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ СОРОК ДЕВ’ЯТА (ПОЗАЧЕРГОВА) СЕСІЯ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (VII СКЛИКАННЯ)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь