Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ СТАНОМ НА 09.03.2022

Дата: 09.03.2022 17:48
Кількість переглядів: 747

Оперативна інформація станом на 09.03.2022

Дорогі мешканці громади!

Сьогодні уже 14 день протистояння рашистській навалі.

Україна дає належну гідну героїчну відсіч і в небі, і на землі, і на воді. Слава нашим Збройним Силам України та територіальній обороні!

Цілодобово працює оперативний штаб Війтовецької селищної ради у режимі бойової тривоги та реагує на виклики, які надходять. Ми продовжуємо забезпечувати життєдіяльність громади: працюють комунальні служби, організовано евакуаційні пункти для переміщених осіб. З 24.02.2022 року по 09.03.2022 року у громаді, в приватних будинках жителів, розміщено 218 осіб вимушених переселенців. На ночівлю у дитячих садочках смт.Війтовець та с.Писарівки за цей період зупинилось 401 особа. Усіх забезпечено їжею та усім необхідним. У Війтовецькій амбулаторії встановлено цілодобове чергування. Охорону та забезпечення спокою в населених пунктах здійснює підрозділ охорони Збройних Сил України, дислокація якого постійно змінюється.

Продовжують надходити кошти, які передаються благодійно як приватними підприємцями громади так і жителями. На потреби ЗСУ приватними підприємцями перераховано 10 тисяч гривень, благодійно зібрано з 04.03 по 09.03. близько 35 тис.грн. Кошти використовуються в основному для потреб тер оборони та ЗСУ для заправки пальним транспортних засобів які розвозять гуманітарний вантаж. За цих 14 днів війни громада відправила гуманітарного вантажу у різних напрямках більше  16 тон. Двічі у м.Київ, чотири рази у Старокостянинів, двічі у м.Хмельницький, медикаменти у Житомирський госпіталь, сьогодні планується відправка гуманітарного вантажу жителям м.Харків.

Усі долучаються чим можуть. Випікається хліб, заготовляється тушковане м’ясо, виробляються крупи, виготовляються вареники та пельмені, плетуться маскувальні сітки, готується їжа для вимушених переселенців, зварюються протитанкові та протиавтомобільні їжаки , шиється одяг для армії…..і ще багато різного,  і так щодня!

Всі й кожен виконує те, що під силу, й допомагає чим може. Тримаймося! Слава Україні!

ВІЙТОВЕЦЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА    Ігор СТЕПАНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь