Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
04 Квітня, 2022 р., 09:10
Асоціація міст України звернулася до Прем’єр-міністра України з проханням вдосконалити Порядок компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, затверджений постановою Уряду від 19.03.2022р.  № 333.
31 Березня, 2022 р., 13:22
Спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи: Наша країна уже місяць живе в умовах війни. Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам. В той же час на території області останніми днями спостерігається значне збільшення кількості пожеж в екосистемах.  Під час війни роботи для рятувальників побільшало в рази. Крім того, спалювання сухої рослинності у воєнний час може бути прирівняне до диверсійної роботи, що спрямована на обмеження огляду місцевості бійцями Збройних сил України та територіальної оборони, подання світлових сигналів російським військам. Також слід зазначити, що законодавством заборонено самовільне випалювання сухої рослинності, а порушення цієї вимоги карається штрафом від 3 тис. 60 грн. до 6 тис. 120 грн. для громадян та від 15 тис. 300 грн. до 21 тис. 420 грн. для посадових осіб.  При виявлені осіб, що здійснюють випалювання сухої рослинності слід негайно повідомляти Хмельницьке районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за телефоном 101.
30 Березня, 2022 р., 11:50
З 24.03.2022 р. діє Закон про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану.
16 Березня, 2022 р., 08:49
Попри російську агресію, ТОВ "Хмельницькгаз Збут", що працює під брендом "ТВІЙ ГАЗЗБУТ", забезпечує стабільні поставки блакитного палива та електроенергії для представників бізнесу та бюджетних організацій, що уклали контракти з компанією.
09 Березня, 2022 р., 17:52
Не зважаючи на 14-й день нашої героїчної боротьби, що наближає нашу Перемогу над агресором – Російською Федерацією, яка зазіхнула на свободу нашого великого народу та незалежність нашої величної держави України, сьогодні, у День народження великого Кобзаря, відбулася символічна подія. У центрі громади, біля адміністративного приміщення Війтовецької селищної ради, відкрито пам‘ятник просвітителю, громадському діячеві, патріоту українського народу Тарасу Григоровичу Шевченку. Автори цього пам‘ятника – львівські скульптори – Юрчук Леонід Станіславович (виходець із с. Купіль) та Посікіра Микола Михайлович.  Ініціатором встановлення пам’ятника виступив Війтовецький селищний голова Ігор Степанюк. Сама скульптура Шевченка виготовлена за кошти приватних підприємців, фермерів громади – сім’ї Бабичів, Володимира Павенського, Ольги Вітко, Леоніда Фриза, Володимира Свистуна, Ігоря Степанюка, підприємства «Волочиськ Агро». Допомогла у транспортуванні скульптури Ольга Сьоміна. Технічну підтримку у встановленні пам’ятника надав Леонід  Байда. Підніжжя пам’ятника встановлено за кошти Війтовецької селищної ради. Дякуємо усім за сприяння у встановленні пам’ятника великому Кобзарю! Цей пам’ятник великому поету Тарасу Шевченку стане символом незалежності, свободи нашого народу,  а ця подія, без перебільшення, є історичною, – наголосив селищний голова. Селищний голова відзначив, що Тарас Шевченко – із когорти особистостей, які приходять у життя навічно. Від його народження минуло 208 років, а він був і залишається потрібним кожному поколінню всього українського народу. Особливо потрібними та актуальними є його слова у сьогоденні! Саме такими рядками звертаємось до російських загарбників, яким ніколи не здолати Україну! «І на оновленій землі Врага не буде, супостата, А буде син і буде мати, І будуть люде на землі…»
09 Березня, 2022 р., 17:48
Оперативна інформація станом на 09.03.2022
05 Березня, 2022 р., 16:23
У зв’язку із з військовою агресією Російської Федерації проти України, з метою належної протиповітряної оборони, захисту повітряного простору України від ворожих ракет та літаків, з метою збереження життя мільйонів українців, сьогодні, 05.03.2022 року, позачерговою сесією селищної ради було прийнято рішення про звернення до світових лідерів та безпекових організацій про закриття неба над Україною!
04 Березня, 2022 р., 08:29
Дорогі мешканці громади!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь