Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
29 Грудня, 2021 р., 14:33
29.12.2021 року в приміщенні  Війтовецької селищної ради відбулась робоча зустріч начальника Волочиської ДПІ Анатолія САЛАНСЬКОГО з представниками бізнесу Війтовецької ТГ.
29 Грудня, 2021 р., 10:37
«Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів , отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам»
28 Грудня, 2021 р., 14:23
Упродовж 2021 року на території м. Волочиськ було вчинено 11 крадіжок із квартир та житлових будинків. Грабіжник проникав до помешкань шляхом віджиму металопластикових вікон та дверей. Предметами вказаних злочинів були грошові кошти в національній та іноземній валюті, золоті та срібні ювелірні вироби, інструменти, ноутбуки та інша цифрова техніка на загальну суму понад 862 тис. грн.
24 Грудня, 2021 р., 11:17
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» з 2022 року змінюється механізм справляння акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів та рідин, що використовуються в електронних сигаретах (далі – акцизний податок з роздрібного продажу тютюнових виробів), а саме переноситься на виробників та імпортерів обов’язок сплати 5 відсотків акцизного податку з роздрібного продажу тютюнових виробів, який на сьогодні сплачують суб’єкти роздрібної торгівлі.
23 Грудня, 2021 р., 15:57
В обласній раді створено депутатську групу зі сприяння розвитку добровільного пожежного руху та громадської безпеки в області «За безпечне Поділля».
23 Грудня, 2021 р., 11:13
За процесуального керівництва Волочиської окружної прокуратури ВП №2 Хмельницького РУП викрито та повідомлено про підозру 46 – річного місцевого жителя, який незаконно збував особливо небезпечну психотропну речовину.
22 Грудня, 2021 р., 15:05
Побутові клієнти ТОВ «Хмельницькгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», наразі винні за спожите блакитне паливо 533 млн грн. Лише за останній місяць ця сума зросла на 76 млн, попри фіксовану ціну на енергоресурс.
21 Грудня, 2021 р., 15:27
1.Найменування організатора громадського обговорення -  Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області.
21 Грудня, 2021 р., 10:17
Волочиська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що з 01.01.2022 року набирають чинності положення  абзацу 4 пункту 61 підрозділу ХХ  «Перехідні положення»  Податкового кодексу України згідно з якими фізичні особи – підприємці , що перебувають на спрощеній системі оподаткування, а саме –платники єдиного податку ІІ – ІV груп, зобов’язані застосовувати реєстратори розрахункових операцій ( далі – РРО) та /або програмні реєстратори розрахункових операцій ( далі ПРРО) для здійснення розрахункових операцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь