Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
22 Липня, 2021 р., 15:33
СКАЗ: ЩО ВАРТО ЗНАТИ І ЯК УБЕРЕГТИСЯ Сказ — це гостре особливо небезпечне  вірусне захворювання  усіх теплокровних тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу (англ. Rabies virus) із роду Lyssavirus. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи і завжди закінчується смертю.
13 Липня, 2021 р., 13:57
Хмельницьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Хмельницькій області інформує про можливість за рахунок коштів Фонду отримати реабілітаційне лікування в санаторно-курортних закладах.
12 Липня, 2021 р., 13:50
Статтею 40 Конституції України визначено: «Усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк»
12 Липня, 2021 р., 10:09
   09 липня 2021 року в приміщенні Війтовецької територіальної громади відбулась робоча зустріч начальника Волочиської ДПІ Анатолія Саланського з посадовими особами Війтовецької СТГ, а саме: селищним головою Ігорем Степанюком, начальником фінансового відділу Війтовецької СТГ Аллою Михальчишиною, начальником відділу економічного розвитку, інвестицій, містобудування, архітектури та земельних відносин Війтовецької  СТГ Володимиром Свистуном.
08 Липня, 2021 р., 10:44
Автоматизоване списання боргів із рахунків.
29 Червня, 2021 р., 12:16
Реабілітаційне лікування на базі санаторно-курортних закладів дозволяє швидше відновитись після важких захворювань, операцій і травм, а в деяких випадках уберегти від настання первинної інвалідності.
22 Червня, 2021 р., 14:19
За принципової позиції працівників Волочиської окружної прокуратури підозрюваному у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень, тобто умисних тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь