Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
29 Липня, 2022 р., 10:26
Світ визнає два види водійських посвідчень – національні та міжнародні. Водночас у країнах ЄС діють різні умови та вимоги щодо використання на їхній території українського водійського посвідчення.
29 Липня, 2022 р., 08:13
Фахівцями Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області протягом І півріччя 2022 року за результатами проведених ревізій виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 75 млн грн.
28 Липня, 2022 р., 14:37
27 липня Асоціація міст України спільно з Державною казначейською службою України провела вебінар з питань казначейського обслуговування місцевих бюджетів. В онлайн нараді взяли  участь 1112 керівників структурних підрозділів органів місцевого самоврядування.
27 Липня, 2022 р., 09:23
Головне управління ДПС у Хмельницькій області інформує, що відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.
25 Липня, 2022 р., 12:07
Упродовж І півріччя 2022 року Волочиською окружною прокуратурою у взаємодії та координації з іншими правоохоронними органами вживались організаційно-практичні заходи, спрямовані на протидію злочинності в умовах реалізації вимог Закону України «Про прокуратуру» та положень Кримінального процесуального кодексу України, захист конституційних прав і свобод громадян від злочинних посягань, представництво інтересів громадян та держави в суді.
25 Липня, 2022 р., 08:26
Асоціація міст України спільно з Громадською організацією «Всеукраїнська аероеодезична асоціація» в рамках Меморандуму про співпрацю  проводять серію онлайн навчальних заходів на тему: «Важливі аспекти управління територіями в умовах воєнного стану. Цифровізація громади». 22 липня такий захід відбувся на базі  Хмельницького регіонального відділення АМУ. До заходу долучилось більше 40 представників органів місцевого самоврядування області.
22 Липня, 2022 р., 08:37
Подоляни боргують «Хмельницькгаз Збуту» майже пів мільярда гривень
22 Липня, 2022 р., 08:35
Нафтогаз забезпечує газом більшість українців: що потрібно знати
14 Липня, 2022 р., 15:01
Голови громад Хмельниччини взяли участь у семінарі АМУ щодо публічних закупівель в умовах воєнного стану 13 липня Асоціація міст України виступила організатором семінару-наради та забезпечила пряме спілкування понад 800 учасників (сільських, селищних та міських голів) із Заступником керівника Офісу Президента України Кирилом Тимошенко та Першим віцепрем'єр-міністром — Міністром економіки України Юлією Свириденко. На заході були обговорені питання публічних закупівель в період дії воєнного стану та зміни до постанови КМУ від 28.02.2022 №169. У першій частині наради Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан озвучив ключові проблемні питання, що стосувалися публічних закупівель в період воєнного стану. Окремо проблеми громад зазначили Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, Кременчуцький міський голова Віталій Малецький, Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Зокрема, голова Хмельницького регіонального відділення АМУ наголосив, що важливо чітко прописати умови та правила за якими органи місцевого самоврядування можуть ефективно працювати в умовах воєнного стану. «За 5 місяців повномасштабної війни ми уже зрозуміли, що критично необхідно для нормального функціонування громад. Тож ми можемо запропонувати заходи, які зможуть забезпечити підтримку військовим, забезпечення необхідним закладів критичної інфраструктури, підготовку до опалювального сезону» - підкреслив очільник Хмельницького За результатами першої частини наради було погоджено подальші вектори вдосконалення нормативно-правової бази. Під час другої частини наради, яку модерував експерт АМУ Євгеній Шаповалов, представники Мінекономіки надали відповіді на 14 блоків питань, що були сформовані за запитами громад. Свої питання могли задати і присутні на нараді. Зокрема, член Правління АМУ, міський голова Славути Василь Сидор також задав фахівцям питання щодо забезпечення підприємств критичної інфраструктури паливно-мастильними матеріалами. Також представники громад мали змогу отримати відповіді на запитання від директора департаменту публічних закупівель, конкурентної політики та гуманітарної сфери Мінекономіки Олександр Білянського та голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз.
14 Липня, 2022 р., 14:43
https://rada.info/upload/users_files/04403433/5472a076f9fb24aa04b2c77f858a2ea8.pdf

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь