Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
03 Листопада, 2022 р., 14:09
До Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги почастішали звернення військовослужбовців з приводу дій після лікування у військових та цивільних медичних закладах.
02 Листопада, 2022 р., 14:02
Якщо пенсію особам 75 – річного віку і старшим обчислено з врахуванням заробітної плати, то таким особам відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16.02.2022 №118 «Про індексацію пенсій та заходи щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2022 році» з 1 березня 2022 року проведено перерахунок пенсії шляхом збільшення показника середньої заробітної плати на коефіцієнт 1,14, тобто проведено індексацію пенсії.
01 Листопада, 2022 р., 12:41
Волочиською окружною прокуратурою в ході реалізації конституційної функції представництва інтересів держави в суді встановлено порушення вимог чинного законодавства при передачі в оренду об’єкта комунальної власності на території однієї із громад колишнього Волочиського району.
26 Жовтня, 2022 р., 10:06
За рішенням Уряду з 1 жовтня 2022 року розпочато поетапну передачу функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України. Так, вже  з жовтня Фонд здійснює виплату призначених  органами соціального захисту населення житлових субсидій та пільг. Виплати будуть проводитись незалежно від того, чи є субсидіант або пільговик пенсіонером чи ні. Наразі, до 1 грудня 2022 року  порядок  звернення за призначенням субсидій та, власне, механізм призначення житлових субсидій та пільг не змінюється.
24 Жовтня, 2022 р., 14:25
Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.
24 Жовтня, 2022 р., 14:23
Верховна Рада збільшила штрафи за порушення правил користування ременями безпеки та непроходження технічного контролю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь