Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
27 Грудня, 2022 р., 15:51
Суб'єкт господарювання або представник суб'єкта господарювання здійснює перереєстрацію КОРО у разі встановлення розбіжностей чи помилок у записах на титульній сторінці КОРО, при зміні даних щодо суб'єкта господарювання, які зазначаються у КОРО (податковий номер або серія та номер паспорта для фізичних осіб, які через релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті, найменування (прізвище, ім'я, по батькові)), адреси та/або назви господарської одиниці, де використовується РРО, сфери застосування РРО, версії внутрішнього програмного забезпечення РРО.
26 Грудня, 2022 р., 13:21
За результатами проведення 431 заходу державного фінансового контролю впродовж січня – листопада поточного року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму майже 5,7 млрд грн, проведеними ревізіями та перевірками закупівель задокументовано втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 149 млн грн, з них незаконних витрат майже 111 млн грн.
19 Грудня, 2022 р., 13:08
 Ухилення особи від відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт
19 Грудня, 2022 р., 10:45
Консультаційний центр надає підтримку громадянам України у режимі онлайн та офлайн щодо:
15 Грудня, 2022 р., 10:54
Випробувальний центр ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” отримав офіційну акредитацію Національного агентства з акредитації України. Відповідний атестат наш заклад одержав на початку грудня і дійсним документ буде протягом найближчих 5 років — до кінця 2027 року. Таким чином, ДУ “Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України” має право виконувати діяльність відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 (EN ISO/IEC 17025:2017, IDT; ISO/IEC 17025:2017, IDT) у сфері фізико-хімічних випробувань води питної, атмосферного повітря, повітря закритих приміщень, а також мікробіологічні та вірусологічні випробування води питної.
15 Грудня, 2022 р., 08:02
В період дії військового стану в зв’язку з енергетичною кризою, під час аварійних, планових відключень енергопостачання
13 Грудня, 2022 р., 12:37
На розгляді Верховної Ради України перебуває законопроєкт №5655 про зміну системи містобудування, розглядякого у другому читанні очікується 13 грудня 2022 року. Асоціація міст України вже неодноразово зверталася до Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради з проханням спільно доопрацювати дискусійний законопроект щодо реформування містобудівної діяльності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь