Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
05 Грудня, 2022 р., 15:11
Фонд соціального страхування України опікується 11 мільйонами працюючих українців, кожен з яких має право на компенсацію втраченого заробітку в разі хвороби, травми, догляду за хворими рідними та в інших страхових випадках.
01 Грудня, 2022 р., 11:05
ДПС видала пояснення щодо проблеми відключення електроенергії та відсутності Інтернет зв'язку у суб'єктів господарювання, які використовують РРО та ПРРО.
01 Грудня, 2022 р., 11:04
1 грудня 2022 розпочинається процес оформлення документів для підтвердження статусу учасника бойових дій.
01 Грудня, 2022 р., 09:10
   За результатами проведення 393 контрольних заходів впродовж січня-жовтня поточного року Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області під час моніторингу закупівель встановлено порушень законодавства у сфері закупівель на суму майже 5,7 млрд грн, у процесі ревізій та перевірок закупівель виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 139 млн грн, з них незаконних витрат понад 110 млн грн.
29 Листопада, 2022 р., 11:13
Оплата праці у разі відсутності електроенергії
28 Листопада, 2022 р., 12:40
   У зв’язку із порушенням заповнення полів у документах на переказ коштів до бюджету та з метою своєчасного та повноцінного відображення в інтегрованих картках платників податків (далі – ІКП) інформації щодо надходжень податкових платежів Волочиська державна податкова інспекція повідомляє.
25 Листопада, 2022 р., 08:24
За результатами розгляду апеляційної скарги сторони захисту апеляційний суд залишив без змін рішення суду першої інстанції, відповідно до якого водія – учасника дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинув житель Волочиської громади, засуджено реального позбавлення волі із позбавленням права керуванням транспортними засобами.
22 Листопада, 2022 р., 15:31
Прокурорами Волочиської окружної прокуратури доведено в суді вину 46-річного місцевого жителя за спричинення тяжких тілесних ушкоджень небезпечних для життя в момент заподіяння (ч.1 ст.121 КК України).
15 Листопада, 2022 р., 09:26
Попри умови воєнного стану Фонд соціального страхування України продовжує піклуватись про лікування українців, які отримали інвалідність внаслідок трудової діяльності. Аби запобігти розвитку ускладнень та покращити їх здоров’я, ФССУ системно фінансує санаторно-курортне лікування для таких потерпілих.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь