Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
15 Грудня, 2022 р., 10:54
Випробувальний центр ДУ “Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” отримав офіційну акредитацію Національного агентства з акредитації України. Відповідний атестат наш заклад одержав на початку грудня і дійсним документ буде протягом найближчих 5 років — до кінця 2027 року. Таким чином, ДУ “Хмельницький ОЦКПХ МОЗ України” має право виконувати діяльність відповідно до вимог ДСТУ EN ISO/IEC 17025:2019 (EN ISO/IEC 17025:2017, IDT; ISO/IEC 17025:2017, IDT) у сфері фізико-хімічних випробувань води питної, атмосферного повітря, повітря закритих приміщень, а також мікробіологічні та вірусологічні випробування води питної.
15 Грудня, 2022 р., 08:02
В період дії військового стану в зв’язку з енергетичною кризою, під час аварійних, планових відключень енергопостачання
13 Грудня, 2022 р., 12:37
На розгляді Верховної Ради України перебуває законопроєкт №5655 про зміну системи містобудування, розглядякого у другому читанні очікується 13 грудня 2022 року. Асоціація міст України вже неодноразово зверталася до Голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Верховної Ради з проханням спільно доопрацювати дискусійний законопроект щодо реформування містобудівної діяльності.
12 Грудня, 2022 р., 15:41
Метою цих рекомендацій є допомога громадянам орієнтуватися і діяти в ситуаціях з ознаками терористичного акту, а також забезпечити створення умов, що сприяють розслідуванню злочинів. Будь-яка особа повинна чітко уявляти свою поведінку при виявленні можливих вибухових пристроїв, захопленні заручників ситуаціях з захопленням терористами авіаційного та іншого транспорту, бути психологічно готовою до самозахисту та адекватної поведінки під час масових заворушень та дій правоохоронних органів по їх припиненню.
12 Грудня, 2022 р., 15:39
Терористичний акт – це застосування зброї, вчинення вибухів, підпалу чи інших дій, які створюють небезпеку для життя чи здоров’я людей або заподіяння значної майнової шкоди
12 Грудня, 2022 р., 15:38
У разі виявлення предмета, підозрілого на вибуховий пристрій (надалі ВП), у першу чергу необхідно:
12 Грудня, 2022 р., 14:33
У цьому році українці вже отримали понад 13 мільярдів гривень лікарняних і декретних допомог від Фонду соціального страхування України. Виплати отримали більше 2 мільйонів працівників.
08 Грудня, 2022 р., 14:22
Для надання якісних послуг з призначення та виплати житлових субсидій та пільг мешканцям Хмельницької області, усім постачальникам (надавачам) комунальних послуг, а саме: виконавцям комунальних послуг, управителям багатоквартирних будинків, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків необхідно до 01.01.2023 зареєструватись на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України (https://portal.pfu.gov.ua), (п.6. постанова Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 №1041 «Деякіпитаннянаданняжитлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь