Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2023 р., 12:48
    Щоб привернути увагу суспільства до важливості рослинного світу в екосистемі планети, Організацією Об’єднаних Націй оголошено 12 травня- Міжнародним днем здоров’я рослин (МДЗР).
21 Квітня, 2023 р., 13:20
 
18 Квітня, 2023 р., 10:52
Асоціація міст України провела низку інформаційних онлайн-сесій із налагодження міжнародного співробітництва територіальними громадами України у рамках Проєкту «Сприяння всебічному розвитку громад через аналітику, діалог та міжнародне співробітництво», що фінансується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) у рамках Підтримки реформи децентралізації в Україні (U-LEAD з Європою. Фаза II).
14 Квітня, 2023 р., 08:52
Державна податкова служба України інформує Про порядок декларування у 2023 році деяких видів доходів та заповнення декларації про майновий стан і доходи. Щодо подання додатку МПЗ «Розрахунок загального мінімального податкового зобов’язання за податковий (звітний) рік, що розраховується фізичним особами - підприємцями (крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування) - власниками, орендарями, користувачами на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь» до декларації (далі - додаток МПЗ). Відповідно до п. 177.14 ст. 177 Кодексу зареєстровані підприємцями фізичні особи - власники, орендарі, користувачі на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, які здійснюють виробництво власної сільськогосподарської продукції, а також голови сімейних фермерських господарств, у тому числі щодо земельних ділянок, що належать членам такого сімейного фермерського господарства та використовуються таким сімейним фермерським господарством, зобов’язані подавати у складі річної податкової декларації додаток з розрахунком загального мінімального податкового зобов’язання (далі - МПЗ). Для інших платників податку - фізичних осіб - власників, орендарів, користувачів на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, не переданих такими особами в оренду (суборенду), емфітевзис або інше користування на підставі договорів, укладених та зареєстрованих відповідно до законодавства, загальне МПЗ визначається контролюючим органом (п.п. 170.14.1 п. 170.14 ст. 170 Кодексу). Форма податкового повідомлення-рішення встановлена наказом Міністерства фінансів України 25 серпня 2022 року № 258 «Про затвердження Змін до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків» (із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 14 вересня 2022 року № 289), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 09 вересня 2022 року за № 1036/38372. Отже, додаток МПЗ подається фізичною особою — підприємцем - власником, орендарем, користувачем на інших умовах (в тому числі на умовах емфітевзису) земельних ділянок, віднесених до сільськогосподарських угідь, які здійснюють виробництво власної сільськогосподарської продукції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь