Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
13 Червня, 2022 р., 13:32
Правоохоронними органами Хмельниччини питання зміни відповідальності за вчинення злочинів під час збройної агресії російської федерації на території нашої держави неодноразово висвітлювалось, у тому числі у ЗМІ.
10 Червня, 2022 р., 08:10
За результатами розгляду позову Волочиської окружної прокуратури судом визнано недійсним наказ Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про переведення лісової ділянки в землю сільськогосподарського призначення та зобов’язано повернути її у власність держави.
02 Червня, 2022 р., 11:38
Волочиською окружною прокуратурою заявлено позов з вимогами про визнання недійсними додаткових угод до договору про закупівлю одним із комунальних підприємств міста електричної енергії та стягнення надміру сплачених коштів з постачальника.
01 Червня, 2022 р., 13:50
В період з 06.06.2022 по 08.06.2022 будуть виконуватись роботи по модернізації об`єкта критичної важливої інфраструктури понижаючого ШГРП на підвідному газопроводі середнього тиску до смт Війтівці, с.Кривачинці.
31 Травня, 2022 р., 12:38
Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою». Асоціація міст України звернулася до своїх громад-членів із проханням підтримати ініціативу доброчинців.
30 Травня, 2022 р., 08:14
З першого дня вторгнення російських військ до України громади роблять усе можливе для підтримки ЗСУ, СБУ, ДСНС, ТРО та інших структур і надають їм різноманітну допомогу. Але наразі придбати необхідні захисникам товари оборонного призначення, а також спецтранспорт, можливо лише в іноземних постачальників. які, враховуючи воєнний стан та відповідні ризики, погоджуються поставляти товар тільки на умовах стовідсоткової передоплати. Однак чинна нормативно-правова база не дозволяє органам місцевого самоврядування здійснювати передоплату.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь