Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
02 Лютого, 2017 р., 15:44
31.01.2017 року на базі Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч педагогів Волочиського та Хмельницького районів із президентом Всеукраїнської культурно-освітньої асоціації Гуманної Педагогіки, кандидатом педагогічних наук, доцентом кафедри практичної психології та педагогіки Хмельницького національного університету Круком Станіславом Леонідовичем з питань впровадження гуманної педагогіки в експериментальних школах Волочиського та Хмельницького районів.
30 Січня, 2017 р., 11:22
     У зв'язку із посушливою погодою протягом двох років, гостро постала проблема питної води. Зважаючи на це, очільники Війтовецької ОТГ відреагували на нагальне питання та вжили необхідних заходів щодо його вирішення.      Відтак, протягом осінньо-літнього періоду 2016 року відбулися поточні ремонти свердловин у селах: Павликівці, Мочулинці та смт. Війтівці.      Незважаючи на зимовий час, сьогодні відбувається відновлення свердловини для господарсько-питного водопостачання в с. Писарівка (на фото).      Також у 2017 році планується проведення капітального ремонту свердловини у с. Криштопівка.
01 Січня, 2017 р., 13:26
26 Грудня, 2016 р., 09:51
23 грудня у смт. Війтівці біля Братської могили радянських воїнів відбулася урочиста церемонія перепоховання останків воїна Червоної Армії. Ніберідзе Георгій Варламович - загиблий під час Другої світової війни. Його останки розкопав житель селища Війтівці - Буданов Олег. Завдяки капсулі, яка була знайдена з останками, було встановлено, що Георгій Варламович родом з Грузії, села Сакара, Зестафонського району. Усі присутні зібралися, щоб вклонитися подвигу цього воїна, який ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, разом із своїми побратимами, проявив себе дійсно захисником землі, яка сьогодні навічно прийняла його останки.
06 Грудня, 2016 р., 09:13
4 грудня відбулося святкування Дня села у Павликівцях.
02 Грудня, 2016 р., 14:36
ЦНАП виконавчого комітету Війтовецької селищної ради повідомляє, що постановою КМУ №843 від 23.11.2016 року "Про внесення змін до Типового договору оренди землі", затверджено зміни у договора оренди земельних ділянок. А тому з моменту офіційного опоблікування, усі договора оренди, що подаються для реєстрації в ЦНАП мають відповідати чинному законодавству.
28 Листопада, 2016 р., 09:11
Пекельні цифри і слова У серце б’ють, неначе молот, Немов прокляття ожива, Роки ті чорні, голод…голод… У люті сталінській страшній Тінь смерті шастала по стінах. …мільйонів. Боже мій! Недолічилась Україна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь