Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

У Завалійках святкували День села

Дата: 21.11.2019 17:50
Кількість переглядів: 558

Фото без опису21 листопада, на Михайла, Завалійківський сільський будинок культури зібрав усіх бажаючих на свято села. Староста села Л.І.Бабич щиро привітала присутніх зі святом, висловила подяку всім жителям за любов та вірність рідному селу, за внесок у його розвиток та добробут; всім тим, хто не тільки на словах, а й конкретними справами допомагає у благоустрої села, підтриманні порядку, розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, усе село. 

Секретар ради Н.С.Глущак привітала жителів села із святом та нагородила Грамотами найактивніших жителів села та ювілярів.

Вшановували щирими словами та гарними подарунками наймолодшого жителя та подружню пару, яка вісвяткувала "Золоте весілля" представник від народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка Ю.А.Педрак та представник благодійного фонду "Ми поруч" В.М.Мазур.

Агрофірма " Онікс" вручила Грамоти та цінні подарунки Ветеранам праці.

Святковим концертом вітали односельчан працівники та аматори сцени, доросла бригада Завалійківського будинку культури "Калинонька". Чудовий настрій подарувала ведуча О.Г.Костур. Також у концертній програмі взяли участь вокальний колектив Завалійківського клубу "Серпанок", оригінальний репертуар подарували вихованці та   ансамбль викладачів Писарівської дитячої музичної школи "Експромт".

Свято закінчувалось та людям не хотілось розходитись по домівках, адже позитивні емоції та радість переповнювали кожного, хто завітав на свято. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь