Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
27 Січня, 2021 р., 11:55
Налагодження якісного транспортного сполучення між населеними пунктами нашої територіальної громади – одне із пріоритетних завдань діяльності Війтовецької селищної ради. Днями завершено перемовини із перевізником, ФОП Олійник В.М. щодо відновлення автобусного сполучення із с.Завалійки,  погоджено автобусні маршрути до сіл Видава, Зелена, Пахутинці, а також укладено договір щодо відшкодування коштів за перевезення пільгових категорій жителів нашої громади. Фінансування пільгового проїзду буде здійснюватись за кошти місцевого бюджету відповідно до «Програми організації перевезень  пільгових категорій населення та відшкодування інших пільг жителям Війтовецької селищної ради на 2021-2025 роки»
26 Січня, 2021 р., 16:48
28 СІЧНЯ 2021 РОКУ О 10.00 ГОД. В АКТОВОМУ ЗАЛІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
26 Січня, 2021 р., 15:16
27 СІЧНЯ 2021 РОКУ О 10.00 ГОД. ВІДБУДЕТЬСЯ ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ ЧЕТВЕРТОЇ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ В АКТОВОМУ ЗАЛІ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
26 Січня, 2021 р., 11:05
Головне управління ДПС у Хмельницькій області нагадує, що з 01.01.2021 змінилися граничні обсяги доходів, що дають право перебувати на спрощеній системі оподаткування платникам єдиному податку (ЄП) першої – третьої груп.
22 Січня, 2021 р., 12:09
Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України!
22 Січня, 2021 р., 10:54
1. Волонтерська діяльність, пов’язана з пробацією, здійснюється волонтерами пробації за такими напрямами:
21 Січня, 2021 р., 13:58
Працівниками Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області впродовж 2020 року за результатами проведених ревізій виявлено втрат матеріальних та фінансових ресурсів на суму понад 98 млн гривень. Вжитими заходами забезпечено відшкодування втрат на суму понад 19 млн грн, в тому числі виявлених втрат матеріальних та фінансових ресурсів під час контрольних заходів проведених у попередніх роках. Крім того, проведеними заходами державного фінансового контролю виявлено факти неефективних управлінських дій та ризикових операцій, що призвели (можуть призвести) до упущених вигод (не отриманих доходів) та непродуктивних (зайвих) витрат на суму майже 48 млн гривень. Від впровадження пропозицій наданих Управлінням, за результатами проведених державних фінансових аудитів, економічний ефект склав понад 16,3 млн гривень. До установ та організацій, у яких виявлено порушення, застосовано 39 фінансових санкцій (зупинення операцій з бюджетними коштами, зменшення бюджетних призначень та попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства). За порушення законодавства на 23 посадових особи складено протоколи про адміністративні правопорушення. За переданими Управлінням матеріалами контрольних заходів правоохоронними органами розпочато 12 досудових розслідувань, а також вручено 11 повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Окрім того, в 40 випадках за зверненнями правоохоронних органів працівники Управління надавали консультації в рамках відкритих кримінальних проваджень, як залучені спеціалісти, за результатами проведення яких виявлено порушень, що призвели до втрат на суму 12,9 млн грн, а також 17 особам вручено підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Також Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області інформує про функціонування „телефону довіри”, на який громадяни можуть повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна у понеділок-четвер з 9.00 до 18.00 (у п’ятницю з 9.00 до 16.45) за номерами (0-382) 76-57-56 – Управління, (0-32) 255-39-46 – Західний офіс Держаудитслужби, (044) 425-80-30 – Державна аудиторська служба України. Про вчинки працівників Управління, які мають ознаки корупційних дій ви можете повідомляти за номерами (0-382) 65-81-22, (032) 260-31-70, (044) 485-17-62.
21 Січня, 2021 р., 13:54
Тарифи на опалення та гаряче водопостачання до кінця опалювального сезону в Україні не підвищуватимуть. Про це заявив мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко. Такої домовленості досягли під час урядової наради, ініційованої Асоціацією міст України, за участі Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, мерів: Києва - Віталія Кличка, Маріуполя – Вадима Бойченка, Кропивницького – Андрія Райковича, Вінниці – Сергія Моргунова, Кривого Рогу – Костянтина Павлова та першого заступника міського голови Харкова – Олександра Новака. В нараді також взяли участь представники НАК «Нафтогаз України», Офісу Президента України та депутати Верховної ради.
21 Січня, 2021 р., 11:53
Упродовж 2020 року Городоцькою місцевою прокуратурою за місцем дислокації м. Волочиськ, у взаємодії та координації з іншими правоохоронними органами вживались організаційно-практичні заходи, спрямовані на протидію злочинності в умовах реалізації вимог Закону України «Про прокуратуру» та положень Кримінального процесуального кодексу України, захист конституційних прав і свобод громадян від злочинних посягань, представництво інтересів громадян та держави в суді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь