Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
19 Квітня, 2021 р., 14:57
Відповідно до пункту 7.4.3. «Правил благоустрою на території Війтовецької селищної ради» затверджених рішенням п’ятої (позачергової) сесії селищної ради від 15 березня 2016 року № 9-5/2016 підприємства, установи, організації всіх форм власності та громадяни у весняний та осінній періоди зобов’язані:
16 Квітня, 2021 р., 13:18
Повідомляємо, що за результатами засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Війтовецької селищної ради (протокол № 4 від 15 квітня 2021 року) переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Війтовецької селищної ради визначено Яніцьку Ірину Анатоліївну.
08 Квітня, 2021 р., 14:51
09 КВІТНЯ 2021 РОКУ О 11.30 ГОД. В АКТОВОМУ ЗАЛІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
08 Квітня, 2021 р., 14:47
09 КВІТНЯ 2021 РОКУ О 10.00 ГОД. В АКТОВОМУ ЗАЛІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВОСЬМОЇ СЕСІЇ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (VІІІ скликання)
07 Квітня, 2021 р., 11:05
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що у нашій області із 7 квітня встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Обмеження діятимуть до 18 квітня 2021 року. У зв’язку із зазначеним, змінено порядок опрацювання звернень платників щодо отримання адміністративних та інших послуг у центрах обслуговування платників, а саме: - організовано прийом платників в ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому (за телефоном) виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності. Номери телефонів розміщені на субсайті ГУ ДПС у Хмельницькій області та на вхідних групах ЦОП; - прийом всієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через скриньки, через режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження 2 МБ), поштою. Скриньки встановлено зовні біля входу до ЦОП. Шановні платники, якщо у Вас відсутня крайня необхідність в отриманні послуги саме зараз, то є можливість отримати її по закінченню встановлених обмежень. У разі гострої потреби в отриманні послуги можна у телефонному режимі з’ясувати можливість отримання результатів розгляду (довідки, витяги, реєстраційні посвідчення тощо) в сканованому вигляді з подальшим отриманням оригіналів документів по закінченню «червоного» рівня епідемічної небезпеки.
06 Квітня, 2021 р., 16:32
ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ, ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ТА ПІДПРИЄМЦІВ
06 Квітня, 2021 р., 16:31
ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СЕЛИЩА ТА СІЛ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ
06 Квітня, 2021 р., 16:29
ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ  ЖИТЕЛІ СЕЛИЩА ТА СІЛ ВІЙТОВЕЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь