Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

новини

Дата: від до Скинути
28 Травня, 2021 р., 09:39
27 травня 2021 року в приміщенні Війтовецької селищної ради відбулась робоча зустріч начальника Волочиської ДПІ Саланського А.М. з суб’єктами господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами. В ході робочої зустрічі прийняли участь Війтовецький селищний голова Степанюк І.Г. та начальник відділу адміністрування акцизного податку, контролю за обігом марки акцизного податку Управління контролю за підакцизними товарами Кукурудза О.О.
28 Травня, 2021 р., 09:09
За збут отриманого на замісній терапії метадону місцевого мешканця засуджено до 3 років ув’язнення
27 Травня, 2021 р., 08:55
Нові правила призначення і нарахування субсидій викликають багато запитань у існуючих та потенційних отримувачів. Міністерство соціальної політики України відібрало питання, що найчастіше зустрічаються, і підготувало вичерпні відповіді. 
27 Травня, 2021 р., 08:51
Управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області інформує, що електронні листи для управління слід направляти на електронну поштову скриньку: 132200@dasu.gov.ua Також функціонує офіційний вебсайт управління, відвідати який можна за посиланням khm.dasu.gov.ua. Крім того, в разі необхідності можна телефонувати або відправляти факс на номер (0382) 65-11-75.
25 Травня, 2021 р., 15:21
Державними аудиторами Хмельниччини впродовж чотирьох місяців 2021 року забезпечено відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 20,5 млн гривень
28 Квітня, 2021 р., 13:23
Статтею 25 Закону України «Про прокуратуру»  визначено, що Генеральний прокурор, керівники відповідних прокуратур, їх перші заступники та заступники відповідно до розподілу обов’язків координують діяльність правоохоронних органів відповідного рівня у сфері протидії злочинності. Основною формою координації є проведення координаційних нарад з керівниками правоохоронних органів, на яких заслуховується інформація щодо їхньої діяльності у сфері протидії злочинності. Рішення координаційної наради є обов’язковим до виконання всіма зазначеними в ньому правоохоронними органами. Порядок та інші форми координації затверджуються наказом Генерального прокурора.
23 Квітня, 2021 р., 13:21
Річний план роботи школи як частина стратегії розвитку Після розроблення стратегії розвитку школи перед директором постає важливе завдання – втілити її у життя. Заклад реалізує стратегію через систему планування, в основою якої — річний план роботи школи. Річний план дає змогу директорові ефективно організувати поточну діяльність закладу.
22 Квітня, 2021 р., 15:07
   Вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі у реєстраторах розрахункових операцій, програмних реєстраторах розрахункових операцій та модемів для передачі даних та Порядок передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій, програмних реєстраторів розрахункових операцій дротовими або бездротовими каналами зв’язку до органів Державної податкової служби України затверджено наказом Міністерства фінансів України від 17.10.2020 за №1744/22056 (далі вимоги 1057 та Порядок №1057 відповідно).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь