Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «код ДК 021:2015:35730000-0 Електронні бойові комплекси та засоби радіоелектронного захисту (Портативний рад

Дата: 20.05.2024 11:45
Кількість переглядів: 64

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 «710, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

1. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання Портативного радіоелектронного засобу протидії безпілотним літальний апаратам з додатковою акумуляторною батареєю здійснюється для  потреб сил оборони України.

2.  найменування замовника: Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області;

 місцезнаходження  замовника: 31256, Хмельницька область, смт. Війтівці вул. Героїв України, 4

ідентифікаційний код замовника: 04403433;

 категорія замовника: Відповідно  до п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»;

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-15-006663-a

4. Предмет закупівлі: «код ДК 021:2015:35730000-0 Електронні бойові комплекси та засоби радіоелектронного захисту (Портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальний апаратам з додатковою акумуляторною батареєю)»

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 136500,00 (Сто тридцять шість тисяч п'ятсот гривень 00 копійок) з ПДВ.

6. Місце постачання : 31256,  Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Війтівці вул. Героїв України,4.

7. Період постачання : до 01.07.2024 року.

8. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями.

9. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024рік за рахунок коштів місцевого бюджету Війтовецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до одного із методів затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020р. № 275 (далі – Наказ). Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг проводиться методом порівняння ринкових цін, зокрема шляхом моніторингу ринкових цін  на основі попередніх аналогічних закупівель за минулі періоди, інформація про які міститься в ЕЗС «Prozorro». Розрахунок очікуваної вартості ціни за одиницю,  розраховано як  середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару.

Технічні вимоги

з/п

Найменування

Одиниця

виміру

 Кількість

 

Вимоги

 Відповідність (ТАК/НІ)

Заповнюється учасником

 

Портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальний апаратам з додатковою акумуляторною батареєю

шт.

1

 

Дистанційне блокування частот:

1

Дистанційне радіоуправління

850 - 940 МГц

30 Вт

2

Дистанційне радіоуправління

850 -940 МГц

30 Вт

Технічні характеристики приладу:

  • Час автономної роботи: до 120 хв.
  • Загальна вихідна потужність – не менше 60 Вт;
  • Ефективна дистанції дії не менше 150 м ;
  • Акумуляторна батарея ємністю не менше 24V 15А/год;
  • Маса комплекту – не більше 8 кг;
  • Час, який необхідний для ефективної роботи приладу після його ввімкнення - не більше 30 сек;
  • Антени – колінеарні, всеспрямованої дії;

Комплект поставки:

•КВЕРТУС AD  COUNTER FPV    BACKPACK – 1шт.

•Антена – 2 шт.

•Зарядний пристрій – 1шт.

•Акумулятор 15 А/г – 2 шт

•Паспорт та інструкція – 1шт.

 

1. Учасник гарантує, що запропонований товар не перебував в експлуатації, терміни та умови його зберігання не порушені. Упаковка товару повинна бути оригінальною, не пошкодженою і відповідати всім нормативним вимогам до упаковки даної категорії товарів. Заводська гарантія на товар має відповідати гарантійному строку виробника, але не менше 12 (дванадцяти) місяців з дати поставки Товару (чи введення в експлуатацію стосовно до ситуації).

2. Учасник до ціни товару включає всі витрати, які можуть бути понесені у зв’язку з виконанням ним договірних зобов’язань, в тому числі вартість доставки товару до місця поставки та вартість упакування; вартість вантажно-розвантажувальних робіт, а також податки, збори та всі інші витрати, що мають бути здійснені у зв’язку з виконанням Договору.

3. При поставці товару учасник гарантує надання документів на поставлений товар, що підтверджують відповідність і якість товару.

4. При передачі товару Замовник в присутності Постачальника перевіряє його на відповідність заявленим вимогам. В разі виявлення дефектів або невідповідності заявленим вимогам Постачальник повинен провести заміну такого обладнання.

5. Якщо Учасником пропонується еквівалент товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі тендерної пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик еквівалентного товару, що пропонується Учасником. Еквівалентом вважається товар з еквівалентними або кращими характеристиками. Таблиця повинна містити точну назву товару, яка пропонується учасником. Обов’язково зазначається виробник, країна виробництва, модель, технічні характеристики для можливості перевірки запропонованого товару технічним вимогам Замовника. У разі відсутності зазначених вимог, пропозиція вважається такою, що не відповідає вимогам та відхиляється.

* Всі посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами. Після кожного такого посилання слід вважати наявний вираз «або еквівалент».

  Всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, таке посилання є необхідним та обґрунтованим. Після кожного такого посилання слід вважати наявний вираз «або еквівалент».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь