Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 34710000-7 — Вертольоти, літаки, космічні та інші літальні апарати з двигуном (FPV дрон)»

Дата: 11.04.2024 15:31
Кількість переглядів: 16

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 «710, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

1. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання FPV дронів  здійснюється для  потреб сил оборони України.

2.  найменування замовника: Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області;

 місцезнаходження  замовника: 31256, Хмельницька область, смт. Війтівці вул. Героїв України, 4

ідентифікаційний код замовника: 04403433;

 категорія замовника: Відповідно  до п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»;

3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-09-011418-a

4. Предмет закупівлі: код ДК 021:2015: 34710000-7 — Вертольоти, літаки, космічні та інші літальні апарати з двигуном (FPV дрон)»

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 340000,00 (Триста сорок тисяч гривень 00 копійок) з ПДВ.

6. Місце постачання : 31256,  Хмельницька область, Хмельницький район, смт. Війтівці вул. Героїв України,4.

7. Період постачання : до 30.05.2024 року.

8. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями.

9. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024рік за рахунок коштів місцевого бюджету Війтовецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до одного із методів затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020р. № 275 (далі – Наказ). Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг проводиться методом порівняння ринкових цін, зокрема шляхом моніторингу ринкових цін квадрокоптерів  за даними комерційних пропозицій (ТОВ НВО «Євро Техно Трейд Українв» (43276511), ТОВ «МІНВІК» (45390409), ТОВ «ПРОТЕЯ 2000» (45295159), ТОВ «НЕЖИТЬ» (45057790), на основі попередніх аналогічних закупівель за минулі періоди, інформація про які міститься в ЕЗС «Prozorro». Розрахунок очікуваної вартості ціни за одиницю,  розраховано як  середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується, повинні відповідати технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України діючими на період постачання товару.

Вимоги по  FPVдрон, 7 дюймів

 

 

з/п

Найменування

Одиниця

виміру

 Кількість

 

Вимоги

 Відповідність (ТАК/НІ)

Заповнюється учасником

 

FPV дрон

шт.

17

7 дюймовий  чотирьохмоторний дрон (квадрокоптер) ;

- Посилена рама з склотекстоліту

- Плата контролер польотуF405 та регулятор швидкості моторів ESC50A (SpeedyBee, Mamba) або аналог

- Відеозв’язок 5,8 ГГц від 2500mW (Mamba 5.8GHz 2500mW або AKK Ultra Long Range 3000mW) або аналог

- Зв’язок управління ELRS ES900RX (868/915MHz або опціонально 760-980 MHz)

- Антена відеозв’язку - FOXEER Pagoda PRO 150mm5.8GHz 3dBi або аналог

- Мотори серії 2806,5 1300 k v Brother Hobby або аналог

- Аналогова камера для FPV 1000-1500TVL(RuncamPhoenix 2 або Foxeer Razer Mini) або аналог

- Батарея не менше 8000mАh (Конфігурація - 6S2P, Напруга номінал -  не більше22,2V, Ємність не менше  8000mAh, Номінальний струм -  не більше90А)

- Можливість підключення ініціатора

 

Тактико-тактичні або інші характеристики:

- максимальна дальність польоту з навантаженням – не більше  12км

- тривалість польоту без навантаження – не більше 30 хвилин

- максимальна швидкість – не менше 120км/год

- максимальна злітна маса -  не більше3 кг

- максимальна маса цільового навантаження – не менше 2 кг

- Снаряджений дрон може бути використаний на будь-якій частоті керування в діапазоні підготовлених 760-980. Функція вибору частоти «в полі».

- В передавач (ELRS меню) прошиті пресети тест політ, стабільний зв'язок, лонг-рендж.

- Для передавачів розблоковані всі доступні рівні потужності

- При перемиканні передавача, «забінжений» дрон повинен автоматично перемикається на той самий домен/частоту.

- Наявність стабільного протоколу зв'язку (домени NJT***) у якому неможливо перехопити керування або «розбіндити» ELRS. Стабільність при відновленні зв'язку, при прижках ППРЧ.

 

 

 

 

 

Якість Безпілотного літального апарату має відповідати вимогам стандартів, технічних умов та нормативів, що діють на території України.

У складі своєї тендерної пропозиції учасник надає заповнену таблицю відповідності запропонованого товару вимогам технічного завдання, з наданням підтверджуючих документів, що підтверджують таку відповіність, інструкцію, каталог (або інший документ) українською мовою, що підтверджуватиме відповідність технічним характеристикам та вимогам вказаному в технічному завданні.

* - На виконання вимог частин 3 та 4 статті 23 Закону України «Про публічні закупівлі», після посилання у цьому додатку на конкретну торгівельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника слід доповнити та читати і сприймати з виразом «або еквівалент». Посилання в технічній специфікації на конкретну торгівельну марку чи фірму виробника програмної продукції є необхідним та обґрунтованим і надається виключно з метою порівняння характеристик.

Посилання в цій технічній специфікації на операційні системи Microsoft обумовлено необхідністю використання в корпоративному домені з існуючими сервісами Microsoft з обов'язковим централізованим розподілом прав і повноважень користувачів, централізованих політик управління операційною системою, та програмним забезпеченням замовника розробленим для роботи в системах під керування ОС сімейства Microsoft Windows.

     Гарантійний термін (строк) експлуатації товару, запропонованого Учасником, повинен становити не менше 12 місяців з дати підписання акту введення товару в експлуатацію та поширюватися на весь товар та всі його складові частини, товар повинен бути новим, таким, що раніше не експлуатувався та не використовувався.

    На підтвердження Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати лист, складений у довільній формі, із зазначенням гарантійного терміну (строку) експлуатації запропонованого ним товару та підтвердженням відповідності товару іншим вимогам, зазначеним в даному пункті.

     У разі виходу із ладу поставленої продукції (виявлення дефектів у процесі експлуатації до закінчення гарантійного строку, якщо при цьому не встановлена вина Замовника, що експлуатує одержану продукцію, Постачальник зобов'язаний на об’єкті Замовника безкоштовно відновити (відремонтувати, замінити) продукцію не пізніше чотирнадцяти календарних днів після письмового повідомлення Замовником (лист на паперовому носієві, електронною поштою).

Замовник зобов'язаний  передати Постачальнику належним чином засвідчену копію відповідного акту приймання-передачі, що підтвердхує передачу Tовару на користь відповідних правоохоронних органів, Mіністерства оборони України, Збройних Сил України та інших військових формувань, добровольчих формувань територіальних громад, утворених відповідно до законів України, інших суб'єктів, що здійснюють боротьбу з тероризмом відповідно до закону та/або беруть участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь