Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі код ДК 021:2015 – 09130000-9 «Нафта і дистиляти» (Бензин А-95, Дизельне паливо, Нафтовий газ скраплений)»

Дата: 22.01.2024 15:36
Кількість переглядів: 42

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 «710, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

1. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: Придбання БензинуА-92, Дизельного палива та Нафтогового газу скрапленого в скретч-картах або талонах здійснюється для забезпечення безперебійної роботи транспортних засобів Війтовецької селищної рада Хмельницького району Хмельницької області;  під час виконання функцій.

2.  найменування замовника: Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області;

 місцезнаходження  замовника: 31256, Хмельницька область, смт. Війтівці вул. Героїв України, 4

ідентифікаційний код замовника: 04403433;

 категорія замовника: Відповідно  до п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»;

3. Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-01-18-015804-a

4. Предмет закупівлі:  код ДК 021:2015 – 09130000-9 «Нафта і дистиляти»

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 1054790,00 (Один мільйон п'ятдесят чотири тисячі сімсот дев'яносто гривень 00 копійок) з ПДВ.

6. Місце постачання: 31256, Україна, Хмельницька область, Хмельницький район, за місцезнаходженням АЗС Учасника

7. Період постачання : до 31.12.2024 року.

8. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями.

9. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024рік за рахунок коштів місцевого бюджету Війтовецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене статистичним аналізом про середньомісячне використання паливно-мастильних матеріалів на потреби замовника за попередній аналогічний період та на потреби Війтовецької селищної ради, та згідно з діючими ринковими цінами, з урахуванням офіційних статистичних данихМінфіну(https://index.minfin.com.ua/ua/markets/fuel/reg/hmelnickaya/) станом на дату оголошення закупівлі, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами).

11. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 Технічні, якісні та технічні специфікації до предмета закупівлі повинні визначатися замовником з урахуванням вимог, визначених частини четвертою статті 5 Закону.

Технічні, якісні, кількісні та інші вимоги до предмета закупівлі:

№ з/п

Найменування товару

Кількість

Оди

иця виміру

1.

Бензин А-95 (по талонах, по паливних картах, скрейтч-картах)

4500

л

2.

Дизельне паливом (по талонах, по паливних картах, скрейтч-картах)

12500

л

3

Нафтовий газ скраплений (по талонах, по паливних картах, скрейтч-картах)

4000

л

Учасники процедури закупівлі повинні надати в складі тендерної пропозиції документи, які підтверджують відповідність тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі.

Для підтвердження відповідності товару технічним, якісним та кількісним характеристикам необхідно надати в складі тендерної пропозиції копії документів, які посвідчують якість товару (сертифікатів та/або паспортів якості та/або посвідчень тощо).

Необхідно надати перелік автозаправних станцій на території України, Хмельницької області, Хмельницького району  смт. Війтівці (не менше 1-єї на території смт. Війтівці).

Довідку в довільній формі про те, що Учасник торгів зможе надати Замовнику паливні картки та/або талони, на які можна отримати Товар у всіх регіонах України (термін дії яких повинен бути не меншим як один календарний рік на бензин та дизельне паливо та не менше як пів року на Нафтовий газ скраплений з моменту їх реалізації Замовнику), а також вказати в довідці інформацію чи є Учасник власником акредитованої лабораторії, що здійснює перевірку якості бензину та дизельного палива;

- у разі, якщо Учасник є власником акредитованої лабораторії, що здійснює перевірку якості бензину необхідно надати копію атестату акредитації цієї лабораторії (без додатків) (атестат акредитованої лабораторії повинен бути дійсним на момент розкриття тендерних пропозицій), завірену нотаріально або підписом та печаткою Учасника (у разі її наявності);

- у разі, якщо Учасник не є власником акредитованої лабораторії, що здійснює перевірку якості бензину та дизельного палива необхідно надати копію діючого договору (Учасника з лабораторією) про проведення випробувань бензину завіреного нотаріально або підписом та печаткою Учасника (у разі її наявності) та копію атестату акредитації цієї лабораторії (без додатків) (атестат акредитованої лабораторії повинен бути дійсним на дату подання тендерних пропозицій), завірену нотаріально або підписом та печаткою Учасника (у разі її наявності).

Для підтвердження можливості поставки товару та законності здійснення господарської діяльності, учасник повинен надати:

- Ліцензію, видану учаснику, на право оптової торгівлі пальним або Ліцензію, видану учаснику, на право роздрібної торгівлі на місці здійснення торгівлі, або довідку довільної форми з посиланням на відкрите джерело інформації про наявність таких Ліцензій або на рішення про її видачу.

До вартості товару не включаються витрати, понесені учасником під час підготовки та участі в процедурі закупівлі, та вони не відшкодовуються замовником в будь-якому випадку, в тому числі в разі відміни торгів відповідно до вимог діючого законодавства.

У цій документації всі посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «…. «або еквівалент».

Учасник повинен поставити Замовнику товар, якість якого відповідає затвердженим стандартам України та/або вимогам Замовника, викладеним в тендерній документації. Учасником даних відкритих торгів повинні вживатися заходи захисту довкілля, що визначенні діючим законодавством України для його виду та способу господарської діяльності.

Замовник може вимагати від учасників підтвердження того, що пропоновані ними товари, послуги чи роботи за своїми екологічними чи іншими характеристиками відповідають вимогам, установленим у тендерній документації. У разі встановлення екологічних чи інших характеристик товару, роботи чи послуги замовник повинен в тендерній документації зазначити, які маркування, протоколи випробувань або сертифікати можуть підтвердити відповідність предмета закупівлі таким  характеристикам.

У зв’язку із цим, Учасник закупівлі повинен надати, чинний на момент подачі пропозиції, сертифікат, що підтверджує відповідність учасника вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO 9001:2015  (ISO 9001:2015, IDT) щодо системи управління (менеджменту) якості стосовно оптової чи роздрібної торгівлі пальним. Такий сертифікат повинен бути виданий органом, що акредитований Національним агентством з акредитації України та який відповідає вимогам ДСТУ ЕN ISO/IEC 17021-1.

 Якщо учасник не має відповідних маркувань, протоколів випробувань чи сертифікатів і не має можливості отримати їх до закінчення кінцевого строку подання тендерних пропозицій із причин, від нього не залежних, він може подати технічний паспорт на підтвердження відповідності тим же об’єктивним критеріям.

Якщо замовник посилається в тендерній документації на конкретні маркування, протокол випробувань чи сертифікат, він зобов’язаний прийняти маркування, протоколи випробувань чи сертифікати, що підтверджують відповідність еквівалентним вимогам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь