Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі код ДК 021:2015 15220000-6  «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» (Риба свіжоморожена «Хек» (без го

Дата: 08.01.2024 10:42
Кількість переглядів: 125

Підстава для публікації обґрунтування: постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 631 і від 11.10.2016 «710, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 р № 710 «Про ефективне використання бюджетних коштів» зі змінами.

1. Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання Риби свіжомороженої «Хек» (без голови) здійснюється для забезпечення харчуванням закладів освіти які розташовані на території громади

2.  найменування замовника: Війтовецька селищна рада Хмельницького району Хмельницької області;

 місцезнаходження  замовника: 31256, Хмельницька область, смт. Війтівці вул. Героїв України, 4

ідентифікаційний код замовника: 04403433;

 категорія замовника: Відповідно  до п.1 ч.4 ст.2 ЗУ «Про публічні закупівлі»;

3. Ідентифікатор закупівлі:UA-2024-01-05-002074-a

4. Предмет закупівлі: код ДК 021:2015 15220000-6  «Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені» (Риба свіжоморожена «Хек» (без голови))»

5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 167200,00 (Сто шістдесят сім тисяч двісті гривень 00 копійок) з ПДВ.

6. Місце постачання :Україна, Хмельницька область

№ п/п

Назва закладу

Адреса

1

Війтовецький ліцей

31256 смт. Війтівці, вул. Садова,3

2

Писарівська ліцей

31250   с. Писарівка   вул. Шкільна 6

3

Бокиївський  гімназія

31264 с. Бокиївка, вул.  Шкільна, 7

4

Писарівський заклад дошкільної освіти "Зоряночка"

31250, с. Писарівка, вул. Молодіжна, 2

5

Війтовецький заклад дошкільної освіти  "Барвіночок"

31256 смт. Війтівці вул. Героїв України, 6

6

Купільський заклад дошкільної освіти «Зернятко»

31226  с. Купіль,  вул. Центральна 35

7. Період постачання :  до 31.12.2024 року.

8. Вид закупівлі: відкриті торги з особливостями.

9. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень на 2024рік за рахунок коштів місцевого бюджету Війтовецької селищної територіальної громади на 2024 рік.

10. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначено відповідно до одного із методів затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства від 18.02.2020р. № 275 (далі – Наказ). Розрахунок очікуваної вартості товарів/послуг проводиться методом порівняння ринкових цін, зокрема шляхом  аналізу попередніх аналогічних закупівель за минулі періоди, інформація про які міститься в ЕЗС «Prozorro». Розрахунок очікуваної вартості ціни за одиницю,  розраховано як  середньоарифметичне значення масиву отриманих даних.

11. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Товар по якості та безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. Продукція повинна відповідати вимогам, визначеним у цьому додатку та інших розділах тендерної документації. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ГОСТ, ТУ.У, ТУ  та/або іншим нормативним документам.

     -  Тушка риби Хек, сухої заморозки, випотрошена, без голови, середнього розміру, довжина тушки риби не менше 15 см. Тушка риби повинна бути вагою не менше ніж 300 г. без ГМО, що має бути зазначено на упаковці, поверхня риби ціла, рівна, чиста, природного забарвлення, без слідів механічних пошкоджень, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Не допускається риба заморожена більше одного разу. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку

- термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 70% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення;

- продукція харчової промисловості повинна постачатися у спеціальному автотранспорті з дотриманням санітарно-гігієнічних норм, передбачених розділом ХІ «Санітарні вимоги до транспортування харчових продуктів» Санітарних правил для підприємств продовольчої торгівлі СанПиН 5781-91, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування, мати санітарний паспорт

3. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Учасником становить 2 дні з моменту  з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам, про що в складі пропозиції подається відповідний гарантійний лист.

4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

5. Якість товару повинна відповідати чинним вимогам Держстандартів ДСТУ та ТУ Постачальник гарантує якість товару, згідно медико-технічних  вимог, яка повинна  відповідати найвищому рівню технологій і стандартів, існуючих в країні виробника на аналогічний товар.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якісті харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про дитяче харчування» від 14.09.2006 р. №142-V, «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», від 15.08.2006 р. №620/563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах», від 01.06.2005 № 242/329.

«Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини» від 06.09.2005 № 2809-15 зі змінами, «Про охорону дитинства» від 26.04.2001 № 2402-ІІІ,  іншим нормативно-правовим актам, що регулюють суспільні відносини у цій сфері та відповідним  вимогам  державних  стандартів.

6. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи:

а) пояснювальна записка з описом якісних та функціональних характеристик  предмету закупівлі, його екологічної чистоти та країну походження (основні якісні характеристики, у тому числі відповідність стандартам, що визначені відповідними ДСТУ).

б) Копія сертифікатів відповідності на товар або посвідчення про якість або висновку санітарно – епідеміологічної експертизи або іншого документу, що підтверджує якість товару (достатньо надати копії одного з вище вказаних документів);

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

Вид

Умови поставки

1

Риба свіжоморожена «Хек (без голови)

кг

1194

свіжоморожена

Спеціалізованим транспортом постачальника

*всіпосилання на торговельну марку, фірму, патент, конструкціюабо тип предмета закупівлі, джерелойогопоходженняабовиробникаслідчитати як «абоеквівалент».

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь