Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Витяг з наказу начальника Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки № 433/2023-р від 04.12.2023 «Про проведення приписки громадян України 2007 року народження до призовної дільниці у січні–березні 2024 року

Дата: 21.12.2023 09:17
Кількість переглядів: 129

 

    Фото без описуВідповідно до статті 14 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», постанови Кабінету Міністрів України від 30.05.2023 №543 «Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», розпорядження начальника Хмельницької обласної військової адміністрації від 05.10.2023 №802/2023-р «Про проведення приписки громадян України 2007 року народження до призовних дільниць у січні-березні 2024 року», розпорядження начальника Хмельницької районної військової адміністрації від 11.10.2023 №123/2023-р «Про організацію та проведення приписки юнаків 2007 року народження до призовних дільниць Хмельницького районного та Хмельницького об’єднаного міського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки у січні – березні 2024 року»: 

 

  1. Провести в районі в січні-березні 2024 року приписку до призовної дільниці громадян 2007 року народження, яким у рік приписки виповнюється 17 років.
  2. Організувати оповіщення юнаків, які підлягають приписці до призовних дільниць.
  3. Під час проведення приписки здійснити попередній відбір кандидатів для направлення до вступу на навчання у вищі військові навчальні заклади або  військові навчальні підрозділи закладів вищої освіти.
  4. на навчання за програмою підготовки на посади осіб офіцерського складу, направлення призовників, придатних за медичними та іншими показниками для проходження підготовки з військово–технічних спеціальностей у навчальні заклади Товариства сприяння обороні України і професійно–технічні навчальні заклади.

5. Контроль за своєчасним оповіщенням , прибуттям для проходження приписки до призовної дільниці згідно графіка покласти на об’єднані територіальні громади, керівників підприємств, установ та директорів навчальних закладів району.

Витяг вірний:

Начальник Сьомого відділу Хмельницького

районного територіального центру комплектування

та соціальної підтримки підполковник                                      Микола ГОЛИК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь