Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Волочиська державна податкова інспекція повідомляє про дії субєкта господарювання в результаті зміни адреси господарської одиниці РРО (нюанси перереєстрації КОРО)

Дата: 27.12.2022 15:51
Кількість переглядів: 97

Суб'єкт господарювання або представник суб'єкта господарювання здійснює перереєстрацію КОРО у разі встановлення розбіжностей чи помилок у записах на титульній сторінці КОРО, при зміні даних щодо суб'єкта господарювання, які зазначаються у КОРО (податковий номер або серія та номер паспорта для фізичних осіб, які через релігійні переконання відмовились від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та мають відмітку в паспорті, найменування (прізвище, ім'я, по батькові)), адреси та/або назви господарської одиниці, де використовується РРО, сфери застосування РРО, версії внутрішнього програмного забезпечення РРО.

Заяву про реєстрацію книги обліку розрахункових операцій та/або розрахункової книжки за формою № 1-КОРО (додаток 3 до Порядку) (далі – реєстраційна заява за ф. № 1-КОРО) з позначкою «Перереєстрація» із зазначенням причини перереєстрації та КОРО, яка підлягає перереєстрації, не пізніше п'яти робочих днів з дня виникнення підстав для перереєстрації суб'єкт господарювання подає до контролюючого органу за місцем реєстрації КОРО. Реєстраційна заява за ф. № 1-КОРО (ідентифікатор J/F1311304) можна подати в електронному вигляді.

Суб'єкту господарювання необхідно звернутись до контролюючого органу за місцем реєстрації КОРО для здійснення відповідних записів на титульній сторінці КОРО.

         Отже не потрібно подавати заяву за ф. № 1-КОРО, якщо перереєстрація КОРО на РРО відбулася у зв'язку із зміною адреси господарської одиниці, на яку зареєстровано РРО, оскільки для всіх КОРО адреса господарської одиниці змінюється автоматично. Про те, суб'єкту господарювання необхідно вернутись до контролюючого органу за місцем реєстрації КОРО для внесення змін на титульній сторінці КОРО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь