Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Вакцинація проти COVID -19

Дата: 27.07.2021 12:55
Кількість переглядів: 871

    Фото без описуПо Волочиському регіону станом на 27.07.2021р за період 2021р  зареєстровано 2265 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції, з них 75 дітей віком від 0 до 17 років.  Інтенсивний показник захворюваності на 100 тис. населення складає 4638,5. 

    За даний період  зареєстровано 50 летальних випадків,  з них 72%  -  населення вікової  категорії  за 65 років.  Летальні випадки реєструються переважно серед осіб із супутніми хворобами, такими як цукровий діабет, хвороби серцево - судинної системи, хронічні захворювання легень та ін. Також до летальності призводить несвоєчасне звернення по медичну допомогу.

    Найбільш надійним захистом проти COVID-19  є вакцинація.

    Навіть якщо ви й захворієте, то щеплення допоможе вберегтися від важкого перебігу хвороби та летальних наслідків. Найбільшого захисту від COVID-19 потребують люди похилого віку, особи, які мають хронічні захворювання, медичні працівники та працівники освіти, соціальні працівники, поліція, військові та ін.

    Захистися від вірусу допоможе «колективний»  імунітет, для цього проти  COVID -19 має бути щеплено найменше 60% населення.

     У нашому регіоні на даний час немає необхідної кількості вакцинованих.

     Тому просимо звертатися у нашому місті Волочиськ у відкриті пункти вакцинації від COVID -19 , які розташовані за адресами:

м. Волочиськ, площа Центральна, 1( перший поверх) та по вул. Незалежності, 68 (приміщення старої поліклініки). Інформацію можна отримати за телефоном для довідок - 0987377846.

    Нагадуємо, що карантин продовжено до 31.08.2021, тому не забуваємо про дотримання трьох простих правил протиепідемічної безпеки: дотримання соціальної дистанції, носіння засобів індивідуального захисту, особливо у місцях масового скупчення, користування антисептичними засобами.

              Бережіть себе та рідних!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь