Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Керівниками правоохоронних органів проведено координаційну нараду

Дата: 28.04.2021 13:23
Кількість переглядів: 1571

Правоохоронні органи приєдналися до боротьби з фальсифікацією ліків |  Еженедельник АПТЕКАСтаттею 25 Закону України «Про прокуратуру»  визначено, що Генеральний прокурор, керівники відповідних прокуратур, їх перші заступники та заступники відповідно до розподілу обов’язків координують діяльність правоохоронних органів відповідного рівня у сфері протидії злочинності. Основною формою координації є проведення координаційних нарад з керівниками правоохоронних органів, на яких заслуховується інформація щодо їхньої діяльності у сфері протидії злочинності. Рішення координаційної наради є обов’язковим до виконання всіма зазначеними в ньому правоохоронними органами. Порядок та інші форми координації затверджуються наказом Генерального прокурора.

На виконання вказаних вимог Закону 26 квітня цього року керівником Волочиської окружної прокуратури проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів Хмельницького району у межах Волочиської, Городоцької міських та Війтовецької, Наркевицької, Сатанівської, Теофіпольськоїселищних територіальних громад (в межах юрисдикції Волочиської окружної прокуратури).

Участь в роботі наради брали керівник Волочиської окружної прокуратури Стецюк С.І., начальник відділу поліції №2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Банк В.В., начальники Волочиського та Городоцького РС філії Державної установи «Центр пробації в Хмельницькій області» Барановський Л.Л. та Кухар О.А., старший інспектор Теофіпольського РС  Державної установи «Центр пробації в Хмельницькій області»Богонюк В.О., керівництво слідчого відділу  Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області та ряд інших  представників правоохоронних органів.

Підготовці  до наради передувало проведення  аналітичного дослідження стану злочинності на відповідній території, яке проводилось окружною  прокуратурою. Окрім того, учасниками наради скеровувались пропозиції щодо включення до постанови наради заходів, які попередньо обговорювались на засіданнях робочих груп з підготовки проведення координаційних нарад.

Відтак, за наслідками обговорення, на координаційній нараді розроблено та затверджено конкретні заходи, спрямовані стан попередження і протидію злочинності.

І надалі у взаємодії зусилля правоохоронних органів будуть спрямовані на захист прав і свобод людини, інтересів суспільства та держави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь