Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Прокуратура на захисті інтересів держави

Дата: 18.09.2020 12:44
Кількість переглядів: 448

Фото без описуГородоцькою місцевою прокуратурою продовжуються активно вживатися заходи представницького характеру, спрямовані на захист інтересів держави  у сфері земельних відносин.

Так, лише у поточному кварталі забезпечено виконанням 4 рішення суду, постановлених за позовами прокурора. Як наслідок територіальним громадам району та державі повернуто 7,73 га земель сільськогосподарського призначення, вартістю 340 тис. грн., які в подальшому можуть бути наданні громадянам, які не реалізували своє право на отримання земельних ділянок в межах норм безоплатної приватизації, у тому числі, учасникам АТО.

До прикладу, Наркевицькій ОТГ повернуто у власність земельну ділянку площею 1,55 га, вартістю 76 тис. грн. Згідно рішення суду, постановленого за позовом місцевої прокуратури, мешканка Волочиського району, приховуючи факт одержання землі в межах норм безоплатної приватизації, безоплатно набула у власність для ведення особистого селянського господарства вказану земельну ділянку, яка вибула із комунальної власності поза волею її власника, а саме територіальної громади.

 

Прокурор Городоцької

місцевої прокуратури                Гричанюк В.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь