Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

З турботою про здоров’я!

Дата: 29.05.2020 19:08
Кількість переглядів: 386

Фото без описуВ умовах швидкого поширення коронавірусної хвороби в Україні, питання безпечних умов праці і належного захисту медичних працівників, а також працівників установ та організацій, що забезпечують життєдіяльність нашої громади є вкрай важливим.
Війтовецька селищна рада, з початку оголошення пандемії, за кошти місцевого бюджету придбала чимало засобів захисту для медиків та працівників інших установ. Але дуже приємно, що у такий складний час, громада не залишається сам на сам із своїми проблемами. Існують благодійники, які завжди готові прийти на допомогу. Сьогодні Війтовецька селищна рада отримала 2 тисячі медичних масок для потреб громади, які надало ТОВ «САН-ЕНЕРДЖИ УКРАЇНА» http://sunenergyua.com.ua/ на чолі з керівником Андрієм КМІТОЮ. Захисні маски вже передано працівникам Війтовецького пункту швидкої допомоги, медичним працівникам Війтовецької АЗПСМ, рятувальникам 26-го державниого пожежно-рятувальниого поста у смт. Війтівці, працівникам поштового відділення. Щиро дякуємо ТОВ «САН-ЕНЕРДЖИ УКРАЇНА» та його керівнику за турботу про наше здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь