Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Амбулаторію загальної практики сімейної медицини офіційно відкрито!

Дата: 17.03.2020 18:36
Кількість переглядів: 872

 

Новозбудована Амбулаторія загальної практики сімейної медицини у селищі Війтівці офіційно відчинила свої двері для жителів об’єднаної громади!

Після освячення приміщення близько місяця заклад працював у тестовому режимі.

Загальна кошторисна вартість новобудови 8 млн. 431 тис. грн.. З місцевого бюджету на будівництво було виділено 843 тис. грн..

Нова амбулаторія обслуговуватиме жителів 17 населених пунктів. Заклад не лише повністю укомплектований необхідним обладнанням згідно табеля оснащення, а також забезпечено доступом до високошвидкісного Інтернету для надання телемедичних послуг, комп’ютерною технікою, меблями та медичною апаратурою.

2019 року за кошти державного та місцевого бюджетів для потреб амбулаторії придбано новий позашляховик Renault Duster, що дало можливість сімейним лікарям здійснювати виїзди до хворих в населені пункти громади.

Війтовецький селищний голова Ігор Степанюк у своєму виступі привітав усіх жителів громади та селища з визначною подією, побажав усім міцного здоров’я, щастя, наснаги та успіхів в житті, щоденній праці на благо їхніх родин, громади та України. А також наголосив на тому, що головними завданнями для керівництва громади має бути соціальний захист населення та доступна якісна медицина. Тому за кошти місцевого бюджету амбулаторію доукомплектовано усім необхідним: придбано стенди, кушетки, штативи, жалюзі, стелажі для архіву  загальною вартістю  52 тис.грн. 

Керівництво району голова РДА Юрій Марущин та голова районної ради Сергій Пазюк з нагоди відкриття амбулаторії вручили сертифікат для придбання додаткового медичного обладнання на суму 10 тисяч гривень. Помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Валентина Ряба привітала присутніх та подарувала для потреб амбулаторії аналізатор сечі. Отримали подарунок працівники амбулаторії і від Волочиської центральної районної аптеки.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь