Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Про стан забезпечення заходів щодо запобігання занесення і поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19 на території Війтовецької селищної ради

Дата: 18.03.2020 15:46
Кількість переглядів: 725

Фото без опису

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

від 16 березня 2020 року                        Війтівці                                            №61-р

 

Про стан забезпечення заходів щодо

запобігання занесення і поширення

гострої респіраторної хвороби,

спричиненої коронавірусом COVID-19  

на території Війтовецької селищної ради

 

З метою запобігання  поширенню на території Війтовецької селищної ради  коронавірусу COVID-19, відповідно до ст. 28, 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», ст. 37 Кодексу цивільного захисту керуючись розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» розпорядженням голови Хмельницької ОДА від 13.03.2020 р. за № 252/2020-р «Про організаційні заходи в умовах карантину на території Хмельницької області», протоколу  №3 позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичай ситуацій Хмельницької ОДА, протоколу №3 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Війтовецької селищної ради,  керуючись   ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скасувати проведення особистих прийомів громадян в усіх підприємствах, установах, організаціях, старостинських округах на території Війтовецької селищної ради до стабілізації ситуації.
  2. Скасувати або максимально перевести в режим телефонних чи відео- конференцій усі нарадчі заходи та засідання (за винятком виключних випадків).
  3. Забезпечити недопущення до роботи працівників підприємств та установ, які розташовані на території Війтовецької селищної ради  з ознаками інфекційного захворювання.
  4. Рекомендувати призупинити роботу закладів громадського харчування в т.ч. кафе, барів, ресторанів незалежно від форм власності, розміщених на території Війтовецької селищної ради. Дозволити надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлення або на винос замовлення та за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.
  5. Забезпечити проведення дезінфекційних заходів  у місцях масового скупчення людей на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форми власності.
  6. Посилити інформаційно - роз’яснювальну роботу з населенням, щодо дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараженню інфекцією.
  7. Рекомендувати керівникам основних релігійних організацій переведення служб, мес та служінь максимально на дистанційний варіант.
  8. Забезпечити оперативне інформування підприємств, установ та організацій, незалежно від форми власності та підпорядкування, які належать до сфери їх компетенції згідно з розподілом обов’язків.
  9. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради      Воробйову О.О.

 

 

Селищний голова                                                      Ігор СТЕПАНЮК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь