Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

До нас завітав Святий Миколай

Дата: 19.12.2019 17:33
Кількість переглядів: 482

Фото без описуІз Дня Святого Миколая починаються радісні, сповнені чудес новорічні та різдвяні свята, які завжди несуть з собою якісь особливі відчуття – казки, справжнього дива, надії на здійснення мрій, віру у краще. Чарівного свята більше за всіх очікують саме діти і, напевно, подарувати його – найголовніша місія дорослих.

День Святого Миколая – особливий для кожної дитини, адже кожне дитяче серце з трепетом чекає від Святого Миколая здійснення заповітної мрії.

19 грудня  Чарівник-Миколай завітав у Війтовецький Центральний будинок культури, де на нього чекали багато дітлахів, які зібрались на свято «Що приніс нам Святий Миколай».

Із початком Новорічно-різдвяних свят привітав присутніх селищний голова Ігор Степанюк, а також він разом із приватним підприємцем Фризом Віктором Леонідовичем вручили  учениці Війтовецької школи Ілоні Стаднічук медаль та грошову винагороду, за здобуте 3 місце на чемпіонаті з боксу серед молоді у місті Івано-Франківськ та виконані нормативи, для присвоєння звання кандидата у майстри спорту. Після цього розпочалась розважальна програма, яку підготували для дітлахів працівники Війтовецького Центрального будинку культури.

Діти та батьки отримали чудові враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії на наступний рік. Це свято стало незабутнім дійством як для організаторів, так і для гостей, адже кожна людина, маленька чи доросла, чекає новорічного дива, безліч подарунків, здійснення усіх мрій та бажань. Нехай кожна дитина, кожен маленький мешканець Війтовецької ОТГ та України отримає бажане і всі їхні мрії обов’язково здійсняться.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь