Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Всеукраїнська акція"16 днів проти насильства"

Дата: 05.12.2019 15:42
Кількість переглядів: 446

Фото без описуЩорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства.

Цьогоріч дана акція стартувала у Війтовецькій ОТГ 25 листопада.

Відділом соціального захисту населення розроблено план заходів, які будуть проводитися за участю представників відділу освіти,молоді та спорту,культури та туризму.

До акції  долучаються здобувачі освіти , які братимуть участь у запланованих заходах. Це і проведення конкурсу дитячого малюнку «Світ без насильства очима дітей», конкурсу шкільної газети на тему «Розвиток у сучасної молоді культури толерантності», проведення виховних годин на тему «Види і форми насильства в сім’ї», «Попередження домашнього насильства», «Профілактика ВІЛ-інфекцій та СНІДУ», годин спілкування на теми: «Вплив алкоголю, наркотиків, тютюнопаління на поведінку людини», «Життя це мить. Зумій його прожити», «Профілактиці шкідливих звичок», «Зроби свій вибір: здоров’я – чи алкоголь і цигарка?». В бібліотеках проходять тематичні виставки літературних джерел з теми «Запобігання насильству в сім`ї».

Фахівцями відділу соціального захисту  населення проводиться інформування серед закладів освіти та населення громади з метою попередження домашнього насильства, організація активних форм профілактичної роботи щодо запобігання насильству в будь-якому його прояві.

Відділом соціального захисту населення проводяться профілактичні бесіди та роз`яснювальна робота у неблагополучних сім`ях, які опинилися у складних життєвих обставинах, в сім`ях, в яких виховуються неповнолітні діти, багатодітних та малозабезпечених сім`ях на теми «Конфлікти в сім’ї та їх розв’язання», «Попередження домашнього насильства».

Проведені заходи стали приводом для аналізу власних дій та вчинків, сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності та поваги до іншої людини.

Можна зробити висновок, що ми повинні донести до дітей розуміння того, що насилля є порушенням прав людини. Причому мова йде не тільки про фізичне насилля, але й сексуальне, психологічне та економічне.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь