Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відзначали  День селища Війтівці

Дата: 20.08.2019 10:31
Кількість переглядів: 647

Війтівці мають традицію відзначати День заснування селища 19 серпня на Спаса, проте цьогоріч вирішили перенести святкування на день раніше, щоб усі вихідці селища та земляки мали змогу бути на святі.

Як і в попередні роки святкування Дня селища розпочалось футбольним турніром між командами ветеранів, молодіжною збірною та юніорами, далі - продовжилось біля будинку культури, де для гостей було організовано безкоштовні частування комунальним підприємством «Громадське» та благодійним фондом народного депутата України Сергія Петровича Лабазюка «Ми поруч», для маленьких мешканців було безліч атракціонів та розваг, а для усіх присутніх  - урочиста та концертна програма.

Урочистості відкрив Війтовецький селищний голова Ігор Степанюк. Він привітав односельчан  із святом, гарними здобутками, побажав миру, добробуту та процвітання селищу та нагородив Грамотами виконавчого комітету Війтовецької селищної ради найактивніших війтівчан та старожилів.

На свято завітали: народний депутат України С.П. Лабазюк, Президент благодійного фонду народного депутата України С.П. Лабазюка «Ми поруч» В.О.Лабазюк, заступник голови Волочиської РДА Пендилюк В.В., перший заступник Волочиського міського голови Васильченко О.О..

Щирі привітання та найкращі побажання звучали на адресу активу та мешканців селища від народного депутата України С.П. Лабазюка. Подяками та цінними подарунками від благодійного фонду «Ми поруч» були нагороджені наймолодші жителі селища, наймолодше сімейне подружжя та подружжя, яке у цьому році відзначатиме 60-літній ювілей спільного життя. Спільними грамотами Волочиської РДА і Волочиської районної ради та цінними подарунками нагородив жителів селища заступник голови Волочиської РДА Пендилюк В.В..

А перший заступник Волочиського міського голови Васильченко О.О. привітав війтівчан із черговим Днем народження селища та вручив для громади цінний подарунок.

Учасники художньої самодіяльності селища, громади, народний аматорський хор "Перлина Поділля", працівники музичної школи, танцювальний колектив "Барвінок", духовий оркестр Писарівськогого БК та гості свята фолькльорний ансамбль "Чорноострівчанка" дарували присутнім свою творчість та чудовий настрій. 

Завершилося дійство святковою дискотекою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь