Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

ДЕ СМІЮТЬСЯ ДІТИ - ТАМ ПРЕКРАСНИЙ СВІТ

Дата: 05.06.2019 10:22
Кількість переглядів: 1160

Фото без описуМіжнародний день захисту дітей 1 червня 2019 року став справжнім сімейним святом, яке об’єднало і дорослих, і маленьких мешканців Війтовецької  громади.

Цікавою  та насиченою  була  концертно-розважальна програма, яку підготували учні Війтовецької школи та учасники хореографічних колективів «Барвінок» і «Талісман» Писарівської дитячої музичної школи .

Учнів, які стали призерами районних та обласних олімпіад, конкурсу МАН України, спортивних, музичних та інших районних і обласних конкурсів, змагань Війтовецький селищний голова І.Степанюк нагородив щорічними одноразовими преміями.

Благодійним фондом народного депутата С.Лабазюка «Ми поруч» було організовано розваги з аніматорами, пригощання цукерками та морозивом. А переможці обласних олімпіад та конкурсу МАН нагороджені поїздкою до м.Львів.

Свято дитинства стало яскравим початком літніх канікул, подарувало чудовий настрій та  незабутні враження. Нехай дитинство наших дітей щасливим та яскравим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь