Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Здійснено заходи щодо прийняття земельних ділянок у комунальну власність громади

Дата: 15.04.2019 10:07
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

На виконання Меморандуму про співпрацю при здійсненні заходів щодо передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність  Війтовецької селищної ради (ОТГ) та розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.01.2018 №60-р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад» на протязі 2018 року було здійснено комплекс заходів щодо інвентаризації, виготовлення документації із землеустрою, державної реєстрації земельних ділянок в Національній кадастровій системі та реєстрації в комунальну власність 264 земельних ділянок загальною площею 2164,8 га.  

          На  масивах  земельних ділянок, які розташовані за межами населених пунктів с.Зелена та смт. Війтівці проведено комплекс топографо-геодезичних робіт, вирішуються організаційні  питання та погодження меж земельних ділянок.

На  масивах  земельних ділянок, які розташовані за межами населених пунктів с.Писарівка, с.Порохня, с.Завалійки, с.Куровечка, с.Сарнів, с.Кривачинці, Петриківці, с.Качуринці, с.Павликівці, с.Мочулинці, с.Бокиївка, с.Криштопівка, с.Бронівка, с.Видава,  та використовуються громадянами як городи, прийнято рішення сесії щодо розроблення технічних документацій по поділу, більшість  яких вже затверджена рішенням ради.

За рахунок власних коштів Війтовецької селищної ради профінансовано роботи щодо поділу та присвоєння кадастрового номера кожному городу. Внаслідок цього  громадяни можуть приватизовувати свої городи за межами населених пунктів не витрачаючи свій час для поїздок в Головне управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь