Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Зустріч селищного голови з учнями Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 29.03.2019 12:02
Кількість переглядів: 533

19 березня 2019 року  відбулася зустріч Війтовецького селищного голови І.Г. Степанюка   з учнями Війтовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які є учасниками всеукраїнського освітнього проекту «Відкривай Україну».

  Команда учнів 7-11 класів  успішно завершила перший ( шкільний) етап проекту  та  перейшла до другого етапу – регіонального , у якому  учасники    досліджують проблематику громади, селища , шляхом проведення соціального опитування та розробляють проект відповідно до виявленої суспільної значимої проблеми.

     Натхненні цікавими  та змістовними ідеями,  молоді люди  звернулись до  голови за об’єктивними порадами  та пошуком шляхів розв’язання виявлених проблем .

Зустріч пройшла у дружньому колі. За круглим столом спільно обговорювали спірні питання , погоджували нові  продуктивні ідеї, обґрунтовували свої пропозиції, визначали слабкі  та шукали сильні сторони намічених проектів.

В результаті дійшли спільної згоди  про оновлення інфраструктури селища шляхом оновлення старих паркових зон та створення нових відпочинкових територій.  Тут на озелененій території  можна буде відпочити у тіні дерев  молодим матусям,  покататись на роликах дітлахам,  пограти в шахи  чи почитати книгу літнім людям . 

З собою учні принесли макет уявного парку, який і було взято за основу для розроблення нового проекту - парково-відпочинкової зони.

Такі зустрічі  вкотре доводять, що  молодь є рушійною силою змін, яка може і хоче змінити на краще нашу країну. Для цього їм просто необхідна наша з вами підтримка. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь