Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Klitschko Foundation: можливості для підлітків Хмельниччини

Дата: 13.02.2019 16:19
Кількість переглядів: 644

Юнаків і дівчат з Хмельниччини та інших областей України запрошують взяти участь у програмах Klitschko Foundation, які сприяють особистісному розвитку підлітків.

Klitschko Foundation запрошує десятикласників взяти участь у проекті «Обрії майбутнього»: дедлайн 17 лютого 2019 року

 Якщо ти підліток, який прагне якомога більше знати про світ навколо себе, критично мислити та оточити себе людьми зі схожими цінностями - подавайся на філософський семінар для підлітків «Обрії майбутнього».

Проект створений, аби розвинути у молоді навички критичного мислення та ціннісно-орієнтованого лідерства, навчити підлітків формулювати цілі на майбутнє, дати можливість обговорити виклики, з якими вони щодня зіштовхуються.

 До участі запрошуються вмотивовані креативні підлітки віком 14-16 років, які навчаються в 10 класі, готові мислити нестандартно, брати на себе відповідальність за зміни у суспільстві, ставати рупором прогресивних ідей.

Кількість учасників - 20 підлітків з усієї України. 

Заповнюй анкету до 17 лютого (http://aspeninstitutekyiv.org/form/aspenteens/)

Дізнавайся більше про проект (http://www.klitschkofoundation.org/projects/education/obriii-maibutn-ogo/)

Дати проекту - 24-26 березня 2019 р.

Проект організовується Klitschko Foundation у співпраці з The Aspen Institute Kyiv у рамках програми Aspen Teens.

Контактна інформація:

Юлія Пекар - менеджер Klitschko Foundation

Телефон: +38 (050)-98-71-560

E-mail: y.pekar@klitschkofund.org

Klitschko Foundation відкрив набір у літню школу для активних підлітків: набір триває до 28 лютого 2019 року

 100 активних підлітків – 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України будуть відібрані у літню освітню школу від Klitschko Foundation, щоб дізнатися про різноманіття професій, обговорити власні проекти з практиками та отримати навички, які допоможуть стати успішними у XXI столітті.

Організовує проект Klitschko Foundation – всеукраїнська благодійна організація, яку у серпні 2003 року заснували брати Клички. За 15 років Фонд реалізував низку соціальних проектів у сфері спорту, екології, науки та освіти, що популяризують постійний розвиток особистості, заняття спортом і відповідальність місцевих громад. Місія Klitschko Foundation - створити належні умови для розвитку молодої генерації українців, які беруть активну участь у прийнятті рішень і усвідомлюють себе рушійною силою змін у суспільстві.

«Школа успіху»  це освітня програма для дівчат і юнаків 14-15 років, яку вже дев’ятий рік реалізує Klitschko Foundation. Протягом 10 днів 100 активних підлітків – 50 дівчат і 50 хлопців – з різних регіонів України під керівництвом менторів учаться працювати у команді, планують власні проекти, переймають досвід у відомих українських бізнесменів, активістів і громадських діячів. “Школа успіху” покликана розвивати актуальні для нової генерації навички, серед яких креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність, дизайн мислення тощо. Всі ці знання та навички учасники школи успіху отримують через лекції, тренінги, екскурсії та воркшопи. Загалом кожен учасник за час проекту має змогу прослухати більше 30 лекцій і воркшопів та відвідати більше 15 екскурсій. Проект допоможе розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного “Я”. Особливості розвитку і потреби у дівчаток і хлопчиків у цьому віці різні, тому втретє за історію проекту організатори роблять для них окремі програми, адаптовані під вікові та психологічні особливості.

Кожен учасник після закінчення проекту повернувшись в свої громади має створити власний освітній дводенний проект не менше ніж для 30 підлітків зі свого регіону. Організація локальної «Школи успіху» є необхідною умовою проходження циклу навчання на проекті таким чином учасники мають змогу спробувати використати на практиці отриманні знання та навички. Саме таким чином молодь в регіонах має можливість долучитися до неформальної освіти.

Завдяки проекту «Школа успіху» підлітки розуміють необхідність продовжувати навчання та розвиватися, усвідомлюють свої можливості та потенціал , щоб нести зміни в свої громади, а також в свою країну.

До 28 лютого відбувається набір в Школу успіху 2019.

Для більш детальної інформації перейдіть за лінком: http://www.klitschkofoundation.org/projects/education/shkola-uspikhu/

Посилання на реєстраційну анкету Школи успіху 2019: https://my.klitschkofoundation.org/projects/school2019 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь