Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

Відбулися виконком №1 та сорок друга сесія селищної ради

Дата: 31.01.2019 18:47
Кількість переглядів: 783

Фото без описуСьогодні, 31 січня, відбулося засідання виконавчого комітету Війтовецької селищної ради № 1, в ході якого про проведену роботу КП «Громадське» Війтовецької селищної ради за 2018 рік прозвітував директор комунального підприємства Балайда О.І., також про виконання бюджету за 2018 рік звітували начальник фінансового відділу Михальчишина А.М., та начальник відділу обліку і звітності Долічна І.В., та ще розглядалися ряд інших питань.

 Після засідання виконавчого комітету відбулася сорок друга сесія селищної ради сьомого скликання, напередодні якої проведено засідання постійних комісій селищної ради, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

Розпочалася сесія з приємної події – голову Війтовецької об'єднаної територіальної громади було відзначено в рамках Всеукраїнського проекту «Місцеве самоврядування. Народні обранці.», головна мета якого – сприяння розвитку місцевого самоврядування та щорічне відзначення кращих його представників, які доклали значних зусиль до розбудови Держави та нагороджено орденом «За вірність народу України». А також Війтовецькій селищній об'єднаній територіальній громаді в особі голови було вручено Почесну грамоту за вагомий внесок у становлення, розбудову та процвітання України за підписом першого Президента України Леоніда Кравчука.

Під час роботи сесії депутати розглянули 103 питання порядку денного. Окрім ряду земельних питань розглядалися й наступні: про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік; про виконання плану роботи селищної ради за ІІ півріччя 2018 року та затвердження плану роботи селищної ради на І півріччя 2019 року; про затвердження Програми забезпечення національної безпеки на території Війтовецької селищної ради Волочиського району Хмельницької області на 2019-2020 роки; про розмір ставок орендної плати за землю на території Війтовецької селищної ради, та інше.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь