Війтовецька територіальна громада

Хмельницька область, Хмельницький район

День працівників освіти та День дошкілля відсвяткували у Війтовецькій ОТГ

Дата: 08.10.2018 15:11
Кількість переглядів: 661

Фото без опису Вихователь, учитель! Горді і славні звання. Їх праця споріднена з працею хлібороба й будівельника – із зернини добра й справедливості вирощують вони душу людини, із цегли знань складають наш розум.

 Чого вчили нас учителі? Математики, фізики, географії, біології. Вони розвивали нашу увагу, пам'ять, уяву. Вони стараються допомогти нам знайти свій шлях у житті. А головне – своїми справами і своїм словом учили найважчої на світі науки – бути людьми.

Учителі та вихователі одними із перших на практиці знайомлять дітей з такими поняттями, як обов'язок, необхідність, почуття відповідальності, вміння підпорядковувати особисті інтереси колективним. Вони є наставниками і старшими товаришами учнів, найближчими і найдорожчими людьми після батьків, до них звертаються вони зі своїми радощами і прикрощами, з конкретними планами і мріями.

Тож найшанобливіші слова на адресу цих людей звучали на святковому концерті, присвяченому Дню працівників освіта та Дню дошкілля, що відбувся у Війтовецькому будинку культури в п’ятницю, 5 жовтня.

Першим до працівників освіти та дошкілля звернувся Війтовецький селищний голова Степанюк І. Г. зі щирими словами вдячності за їхню працю, адже вони працюють з нашим майбутнім, а отже, для всієї країни, виховують тих, кому розбудовувати наше життя вже у найближчій перспективі. «Для розвитку економічного потенціалу потрібні кваліфіковані, освічені кадри, яких зараз країна потребує все більше. Тому така велика надія та відповідальність покладається на нинішнього вчителя, підвищуються вимоги до якості навчання. Ми повинні виростити молоді покоління патріотами і гарними фахівцями, розвивати таланти наших дітей.» - зазначив у своєму виступі Ігор Григорович.

Привітати освітян приїхали і гості свята – голова районної ради Пазюк С.М., керівник громадської приймальні народного депутата України С.П. Лабазюка  Ряба  В.С. Також привітальні слова прозвучали і від заступника – начальника відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Воробйової О.О..

За значні успіхи у справі навчання та виховання молодого покоління кращі освітяни Війтовецької ОТГ були нагородженні грамотами та цінними подарунками.

Святковий настрій на святі створювали народний аматорський хор «Перлина Подділя», вихованці Писарівської ДМШ, учні шкіл громади та учасники художньої самодіяльності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чи задоволені Ви роботою сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь